dekeeu Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 A raportat cineva vulnerabilit??i c?tre Vimeo: https://hackerone.com/vimeo ? Care a fost timpul aproximativ de r?spuns / fix ?Am o vulnerabilititate destul de important? trimis? de 2 luni la ei, care are în continuare statusul de "New (Open)" ?i care înc? func?ioneaz? (ca idee îmi permite s? v?d videoclipuri private/ascunse/protejate cu parol?). Am trimis 5 mesaje consecutive c?tre ei, în ultimul de acum 1 s?pt?mân? spunându-le c? o fac public? dac? nu primesc r?spuns, ?i desigur n-am primit. Quote
TheTime Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Eu, acum 4 luni. E vorba de cateva erori SQL si ceva info disclosure. Nimic exploatabil, nimic foarte grav. Mi-au multumit, m-au pus in HoF, dar n-au mai zis nimic de atunci si nu au reparat. Status: Triaged (Open) Quote
Active Members 0xStrait Posted March 19, 2015 Active Members Report Posted March 19, 2015 Am un prieten care a raportat un xss persistent au raspuns in 3 zile dar a primit duplicate. Poate is ocupati plme stie, nu te enerva nu are rost daca e sa vina banii pot veni si mai tarziu Quote
Nytro Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Fa public. 90 days policy de la Google Project Zero e cam mult. dekeeu's Disclosure Policy: 30 days. Quote