Goob Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Ma va rog sa imi ziceti si voi opiniile voastre despre ce sistem de forum sa utilizez la care as dori un raspuns mai complex nu de genu (PHPBB3), ci sa si specificati dece ala si nu altu, oricu mersi mult Quote
katmai Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Unu facut de tine.De ce:1.E safe,pentru ca nu pui codu la dispozitia nimanui sa il exploateze2.E exact dupa gusturile tale(de preferat mult ajax)3.Trebuie sa mai fie vre-un motiv Quote
Goob Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 da concord cu tine dar exista o problema mare, nu le am cu php, ajax, etc...Desi ma gandeam sa fac un curs de asa ceva dar asta va fi mai incolo.... Alte pareri??? Quote
kw3rln Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Unu facut de tine.De ce:1.E safe,pentru ca nu pui codu la dispozitia nimanui sa il exploateze2.E exact dupa gusturile tale(de preferat mult ajax)3.Trebuie sa mai fie vre-un motiv de ce mult ajax? astept pareri Quote
moubik Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 e foarte mult de scris pentru un sistem de forum. :/incearca forumuri de genul phpbb2 si 3, smf, .. alege unu din ele sau din altele. Quote
Goob Posted March 10, 2008 Author Report Posted March 10, 2008 stiti ceva despre burning board?, smf si phpbb2 sunt cam bazice vreau ceva de calitate. Quote
alcol Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Am vazut ca majoritatea forumurilor sunt facute pe 3x,myforum...Yo am folosit(acum nu prea mai folosesc) phpbb3 si-am fost multumit..pe langa 3x care... uita-te aici "ce si cum".. si te va lamurii Quote
katmai Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 De ce mult ajax?1)Pentru ca in asta consta Web 2.02)Pentru ca e ceva mult mai bun,in ceea ce priveste utilizatoru..adica nu dau replay la un post....pana ma duce pe alta pagina..pana vad mesaju etc...deci de aici rezultat si ceva timp...care il scoti...3)Pe ajax se baza totul pe viitor... de exemplu eu aplicatiile de "my profil" si etc,eu zic ca astia trebuie sa fie obligatorii cu ajax,pentru ca,cand merg in contul meu sa am imediat continutul si etc,sa nu astept pana se incarca o groaza de pagini..,adica sa zicem ca avem ceva de genu:"Personal infos" si "Change your photo"..am facut click pe Personal infos..am dat submit mi-a aparut imediat raspunsu am dat click pe change your photo..mi-am schimbat poza si gata,si se face totul intr-un mod asa de elegant.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nu prea le am eu cu explicatiile,dar asta e parerea mea,si am mai vorbit si cu altii,ma refer cu altii care sunt in varsta la 30-40 ani,si mi-au spus din experienta lor...ca aceste lucruri sunt dorite pe piata.Si de ceva vreme buna le-am ascultat sfatul si am vazut ca intradevar asta e tendinta. Quote
adecapa Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Unu facut de tine.De ce:1.E safe,pentru ca nu pui codu la dispozitia nimanui sa il exploateze2.E exact dupa gusturile tale(de preferat mult ajax)3.Trebuie sa mai fie vre-un motivsi mai usor de modificat codul.. ca doar tu ai facut toata structura.. sa modific i ceva pe urma e floare la ureche Quote
TheBes7 Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Incearca myBB eu unul il folosesc si sunt foarte multumit de el! Quote
Goob Posted March 12, 2008 Author Report Posted March 12, 2008 Leam cam incercat pe "tote" phpbb 2 si 3, IPB, vBulletin, wBB si chiar toate au avantajele si dezavantajele lor, inca sunt indecis.... si va multumesc pentru sfaturi, cel mai bun a fos "sa fac eu propriul meu forum" chiar las fi facut daca stateam asa bine cu php'ul si ajax dar nu e cazul meu.poate o sa raman la phpbb3 pentru ca e free. Quote
rpsetzer Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 PhpBB ar fi o optiune buna in general, cu o mica problema: apare exploit dupa exploit pentru el. Asa ca daca il instalezi, o sa fii tot timpul cu ochii in 4 sa il upgradezi.Ti-as recomanda SMF. Nu e mai bun, dar e mai putin folosit, ceea ce implica mai putine exploituri gasite. Quote
Goob Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 pai atunci ce zici de wBB? nu prea multi il folosesc si e de calitate din cate am inteles, ma refeream la versiune care se plateste Quote