shadowSQLi Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Aveti 24h sa il banati pe userul Aerosol de pe acel site sau va inchid site-ul.periculos asta mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Aveti 24h sa il banati pe userul Aerosol de pe acel site sau va inchid site-ul.Bai mucea, cine te crezi? Rog un admin sa ii posteze datele, in special IP-ul, ca sa ii inchidem noi bazaitoarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 @1488 , baga-mi-as pula-n familia ma-tii kronzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 V? arde?i în cur pentru un forum anonim.Pizdelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 J@1488 , baga-mi-as pula-n familia ma-tii kronzySa imi bag pula in ma-ta si in mortii ma-tii de zdreamta nefututa, avorton in calduri ce esti. Beli-mi-ai pula in timp ce ma cac pe coliva ma-tii, facea-mi-as schiuri din crucea ma-tii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 futu-ti biserica ma-tii de retardat baga-mi-as pula-n stolu tau de ciori sa va fut in gura de ratati borati .sa te futa toti sfintii-n cur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Un ultim act de moderator, ban everyone Edit1: Shit, am uitat parola )))Edit2: Got it Link to comment Share on other sites More sharing options...
user. Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 ahaha, imi place ca ma inspirati asaaaa, sa v-o trag la gargalot. Prea bine ma distrez cu voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 futu-ti biserica ma-tii de retardat baga-mi-as pula-n stolu tau de ciori sa va fut in gura de ratati borati .sa te futa toti sfintii-n curBaga-mi-as pula in cristelnita ma-tii de avorton vorbitor, experiment esuat. Sa-mi târâii coaiele pe coliva ma-tii de cersetor la poarta cimitirului. Cioara e prea-fututa de ma-ta care se fute in cur cu degetul pe 2 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user. Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Si, ce crack-uri ati facut? Au un crac, ce-a rupt ala, stai sa vezi ce rupe asta ! Au numa d-alea nefacute! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
user. Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Melodii de calitate, mai baga d-astea de le ai in pleilist ca le dai bine de tot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Nu stau sa va citesc balariile. Thread closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...