ÐÒ& Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 de ce Gonzalez tot simplu se semneaza in mesaj "-Gonzalez",de parca n ar exista semnatura sa o puna de fiecare data automat in mesaj!!!!nu pot intelege de ce scrie cuvintul asta de fiecare data..!!Pur si simplu mA dispera intrebarea asta asa ca nu am putut sa ma mai abtin si am intrebat.Bafta Quote
amprenta Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Circula mai demult un filmuletz cu unu cu o masina cum ii zicea aaa ..hm..Iobag in Spania ? aaa nu .. era alt cuvant da nu vreau sa mai flamez . Quote
dynamyc Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 1.il bate prietena daca nu scrie asa 2.vrea sa fie sigur de drepturile de copyright si ne aminteste de fiecare data ca el este autorul Quote
phreak Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Uite ca am si eu o intrebare... ce melodie era pe fundal la tutorialul Hack yahoo mail by kw3rln de acu 2 ani ? Quote
ÐÒ& Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 Stiti cand va veni sfarsitul lumii?cand Gonzales o sa uite sa scrie "-Gonzalez". Quote