Jump to content
NBD

[TuT]Cum sa faci bani mult mai rapid la WHAFF Rewards

Recommended Posts

Posted
interesanta aplicatie, in ce an suntem? 1900?

De ce KENT? Aveai tu aplicatii de genul atunci?

@NBD - Spune-ne si noua exact ce VPN folosesti , si cum faci 5 $ / zi

Eu folosesc cyberghost. Imi cumpar in fiecare luna cont premium pentru o viteza la internet mai mare.

Posted
@NBD - Folosesti USA sau UK ? Lasi aplicatiile instalate ?

Este in interesul tau sa le lasi instalate pentru ca primesti bani dupa urma lor.

Guest AndreiMihai
Posted

Nu stiti alte aplicatii de genul asta care sa plateasca? Vreau sa instalez pe bluestacks da aplicatia asta zice ca nu e facuta decat pentru android si iOS parca, si nu merge

Posted (edited)
Nu stiti alte aplicatii de genul asta care sa plateasca? Vreau sa instalez pe bluestacks da aplicatia asta zice ca nu e facuta decat pentru android si iOS parca, si nu merge

Nu pot folosi aplicatia pe o masina virtuala.

//Edit: Am adaugat dovada.

Edited by NBD
Posted
Trebuie sa folosesti acelasi VPN,daca schimbi ip-urile mereu e normal sa patesti asa,te sfatuiesc sa folosesti cyberghost. Eu unul nu am probleme cu el.

Ma nu te umple,dar cu 4-5 $ pe zi faci ceva intr-o luna.

A fost prima data cand am intrat...

Posted
Nu inteleg ceva , spui ca iti aduce 100-150$ usd pe luna si tu ne-ai aratat dovada de plata de 10 usd

Pai da,eu cum fac 10 $ ii scot.Am aratat doar o tranzactie ;)

Posted

Toata lumea vad ca se agita pt acei maxim 5 centi per aplicatie.

Nu isi pune nimeni intrebarea cat timp pierd pentru a realiza acei 5 centi = 0.2 lei sau poate am inteles eu gresit si se ofera mai mult, dar daca pt 1$ pierd 1-2 ore yo zic sa va reorientati catre activitati mai banoase.

Posted
Toata lumea vad ca se agita pt acei maxim 5 centi per aplicatie.

Nu isi pune nimeni intrebarea cat timp pierd pentru a realiza acei 5 centi = 0.2 lei sau poate am inteles eu gresit si se ofera mai mult, dar daca pt 1$ pierd 1-2 ore yo zic sa va reorientati catre activitati mai banoase.

Eu am facut 3.75$ din codul de invita?ie

Posted

Nu ma agit deloc. Stand pe telefon mai toata ziua am zis ca merita incercat. Crede-ma ca mi-as dori sa lucrez sau sa produc bani cat mai repede insa timpul nu-mi permite acum. Am facut 11 dolari si am cerut plata acum astept sa vad daca sunt seriosi.