Jump to content

catalinadrian

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by catalinadrian

  1. Toata lumea vrea sa lucreze ca sofer dar nimeni munca fizica unde se castiga bine. Eu sunt student dar lucrez in constructii usoare pe timp de vara si cand am liber de la facultate 2-3 zile pe saptamana. Firma cauta inca angajati,patroni au pus anunt pe olx,la somaj..etc cautand 4 muncitori necalificati + 1 sofer.. intr-o saptamana 7 oameni au sunat pentru postul de sofer si nici unul pentru muncitor. Majoritatea merg pe principiul "Mai bine 5 lei la umbra decat 10 lei la soare".
  2. Your Beta Request Is Pending! de o saptamana inregistrat .. cum ati trecut de partea asta?
  3. Daca ai fi cautat mai este un post cu aceeasi aplicatie, deci nimic nou
  4. Poti sta la camin in Agronomie daca nu ti-e jena sau stiu eu. Chiria am impresia ca e undeva la 400 pe luna camera doua persoane unde ai masina de spalat, bucatarie ,baie, internet. eu fiind student aici nu am mai mult de 1000 de lei pe luna si ma descurc ok
  5. Nu ma agit deloc. Stand pe telefon mai toata ziua am zis ca merita incercat. Crede-ma ca mi-as dori sa lucrez sau sa produc bani cat mai repede insa timpul nu-mi permite acum. Am facut 11 dolari si am cerut plata acum astept sa vad daca sunt seriosi.
  6. A mers de acolo:) mersi
  7. Eu nu am reusit sa activez contul
  8. Am avut si eu bluescreen la pc meu, l-am dus la garantie iar aia nu stiau ce sa-i faca:)). Ai grija ca fie compatibile placutele de ram una cu alta:) Asta a fost problema bluscreen-ului meu:)
  9. E plin facebook-ul de oameni ca tine care au meciuri sigure, unii cu cote chiar de 30-35. duceti-va frate la munca nu mai mintiti oamenii. Sa zicem ca exista asa zisele meciuri sigure dar ele nu vor ajunge niciodata pe internet, nu ar risca nimeni:)
  10. Ma gandesc ca ar fi o problema pe partea hardware. Cand il aprind merge bine 2-3 ore apoi incepe sa pice conexiunea la wifi si tot asa... Nu prea as vrea sa-l bag in service pentru ca oricum are ecranul crapat si nu cred ca se merita.
  11. Nu as fi postat daca nu as fi cautat prima data pe google dar nu am gasit nimic util. Telefonul a mers bine pana sa ii fac update oficial la 4.3. Imediat dupa update am probleme cu Wifi si Bluetooth-ul care nu se activeazau, se blocheaza cu ecraul stins si diferite erori in aplicatii. Am schimbat romul cu unul tot oficial 4.1.2 dar problema persista. Ideea ca e nu face mereu asa, uneori merge alterori nu. Credeti ca i-as mai putea face eu ceva sau direct service?
  12. Uite aici o lista cu proxy-uri bune, verificate azi Oricum nu te baza pe programul asta. Mie si acum imi verifica vizualizarile:)) pRoxy.txt (40,89 KB) - uploaded.net
  13. Salut. Imi poti da si mie un combo list bun pentru siturile de la noi? am tot incercar cu astea de pe net dar fara rezultat. Multumesc.

  14. Merge doar ca ai nevoie de proxy bune ca altfel nu se inregistreaza toate vizualizarile. Am incercat fara proxy si in 5 secunde am facut 100 de vizualizari:))
  15. Se pot face conturi la bet365 am incercat eu acum. Nu se pot face la Bwin de vreun an si acelea se cumpara cu 100, 200, 300, 10000 de euro. Daca vreti sa stiti motivul dati-mi pm si va zic:)
×
×
  • Create New...