io.kent Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 interesanta aplicatie, in ce an suntem? 1900? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 interesanta aplicatie, in ce an suntem? 1900?De ce KENT? Aveai tu aplicatii de genul atunci?@NBD - Spune-ne si noua exact ce VPN folosesti , si cum faci 5 $ / ziEu folosesc cyberghost. Imi cumpar in fiecare luna cont premium pentru o viteza la internet mai mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubicon Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 @NBD - Folosesti USA sau UK ? Lasi aplicatiile instalate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 @NBD - Folosesti USA sau UK ? Lasi aplicatiile instalate ?Este in interesul tau sa le lasi instalate pentru ca primesti bani dupa urma lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Nu stiti alte aplicatii de genul asta care sa plateasca? Vreau sa instalez pe bluestacks da aplicatia asta zice ca nu e facuta decat pentru android si iOS parca, si nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amkulcsar Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Nu stiti alte aplicatii de genul asta care sa plateasca? Vreau sa instalez pe bluestacks da aplicatia asta zice ca nu e facuta decat pentru android si iOS parca, si nu mergeincearca appbounty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 (edited) Nu stiti alte aplicatii de genul asta care sa plateasca? Vreau sa instalez pe bluestacks da aplicatia asta zice ca nu e facuta decat pentru android si iOS parca, si nu mergeNu pot folosi aplicatia pe o masina virtuala.//Edit: Am adaugat dovada. Edited March 28, 2015 by NBD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrcucubaux Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 (edited) @NBD www.4gp.tw/ba3b/1427537873726.jpg Edited March 28, 2015 by Mrcucubaux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Te umple de centi nebunii astia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 @NBD www.4gp.tw/ba3b/1427537873726.jpgTrebuie sa folosesti acelasi VPN,daca schimbi ip-urile mereu e normal sa patesti asa,te sfatuiesc sa folosesti cyberghost. Eu unul nu am probleme cu el.Te umple de centi nebunii astia )Ma nu te umple,dar cu 4-5 $ pe zi faci ceva intr-o luna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrcucubaux Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Trebuie sa folosesti acelasi VPN,daca schimbi ip-urile mereu e normal sa patesti asa,te sfatuiesc sa folosesti cyberghost. Eu unul nu am probleme cu el.Ma nu te umple,dar cu 4-5 $ pe zi faci ceva intr-o luna.A fost prima data cand am intrat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinweider Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 frumos post.util Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 frumos post.utilMultumesc pentru apreciere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markeloffxD Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Nu inteleg ceva , spui ca iti aduce 100-150$ usd pe luna si tu ne-ai aratat dovada de plata de 10 usd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 Nu inteleg ceva , spui ca iti aduce 100-150$ usd pe luna si tu ne-ai aratat dovada de plata de 10 usdPai da,eu cum fac 10 $ ii scot.Am aratat doar o tranzactie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinadrian Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 In cat timp trimit bani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadicool Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Toata lumea vad ca se agita pt acei maxim 5 centi per aplicatie.Nu isi pune nimeni intrebarea cat timp pierd pentru a realiza acei 5 centi = 0.2 lei sau poate am inteles eu gresit si se ofera mai mult, dar daca pt 1$ pierd 1-2 ore yo zic sa va reorientati catre activitati mai banoase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Toata lumea vad ca se agita pt acei maxim 5 centi per aplicatie.Nu isi pune nimeni intrebarea cat timp pierd pentru a realiza acei 5 centi = 0.2 lei sau poate am inteles eu gresit si se ofera mai mult, dar daca pt 1$ pierd 1-2 ore yo zic sa va reorientati catre activitati mai banoase.Eu am facut 3.75$ din codul de invita?ie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinadrian Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Nu ma agit deloc. Stand pe telefon mai toata ziua am zis ca merita incercat. Crede-ma ca mi-as dori sa lucrez sau sa produc bani cat mai repede insa timpul nu-mi permite acum. Am facut 11 dolari si am cerut plata acum astept sa vad daca sunt seriosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadicool Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Spor la bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaramirSV Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 multumesc de recomandare,de curiozitate o sa incerc si eu,nu mi-ar strica niste bani in plus ca sa imi platesc facturile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdlk Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 salut am si eu o intrebare cineva care sa pricepe la aceasta aplcatie sa lase un facebook sa vorbim ceva.multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araulflavius Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Chiar merge? adica mie mi se par porcarii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...