black_storm Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Buna eu sunt black_storm ( black_death sau IruleYouSuck). M-am hotarat sa fac si eu cont pe forumul vostru. Orice om conteaza Quote
black_storm Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 cred ca ai tastat gresit nicku .. te stiam dupa nicku black_gayMda.. multumesc de primirea calduroasa :cry: Se pare ca e forum de mistocari . Quote
Vhaerun Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Mda.. multumesc de primirea calduroasa :cry: Se pare ca e forum de mistocari ...daca eu asa te stiam, te vazusem pe forumul pr0n.com..Daca tu reprezinti caterinca pe forum , we're screwed. Quote
Vhaerun Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Tu crezi ca eu am luat misto-ul tau la misto ? Recursiv ? Quote
TheBes7 Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Salut blackdeah .. adecapa lasa-l in pace!Spunnei asta pe privat :5 minute nu o sa iti spunem nimica ... dupaia ... TE LUAM LA MISTO TOATA VIATA[ Quote
alcol Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Faza aia o stiam si yo Bun venit ma adecapa vezi ca aici nu vorbiti off topic ca vi se scoala voua vorbeste dracu' in PM sau pe messenger. Quote
Guest Kenpachi Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Buna eu sunt black_storm ( black_death sau IruleYouSuck). M-am hotarat sa fac si eu cont pe forumul vostru. Orice om conteaza hahahahahaha ... daca nu ash avea diaree ti'ash da ban Quote
black_storm Posted March 12, 2008 Author Report Posted March 12, 2008 Buna eu sunt black_storm ( black_death sau IruleYouSuck). M-am hotarat sa fac si eu cont pe forumul vostru. Orice om conteaza hahahahahaha ... daca nu ash avea diaree ti'ash da banMersi de compliment , si eu te plac :shock: Quote
Caracal Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 ce ocazii sunt pentru unii thread-urile astea ca sa vorbeasca offtopic va place cum creste numarul mesajelor postate, nu? o cearta ca asta e tocmai buna pentru asa ceva. keep on good shit! Quote
ÐÒ& Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Agent blackstorm....sorinel te va ANIHILA!! Quote