1337 Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Pentru a evita spam-ul si comentariile inutile propun captcha la fiecare thread nou pentru toti utilizatorii (singura categorie exclusa sa fie cea a administratorilor).In felul asta scapam de spam si de ratatii care posteaza ca vand dump-uri si alte nebunii la doua noaptea.reCAPTCHA ar fi perfect, cui nu-i convine sa angajeze sclavi indieni ca sa scrie captcha-uri.Astept comentarii in acest thread. 1 Quote
gafi Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 nu cred ca va opri spam-ul si comentariile inutile. Stii si tu foarte bine ca sunt metode sa "sari" peste captcha, asta pentru spam, iar pentru comentarii inadecvate, nu cred ca te vor opri cateva caractere sa-ti spui parerea ta de tamp Quote
1337 Posted March 27, 2015 Author Report Posted March 27, 2015 nu cred ca va opri spam-ul si comentariile inutile. Stii si tu foarte bine ca sunt metode sa "sari" peste captcha, asta pentru spam, iar pentru comentarii inadecvate, nu cred ca te vor opri cateva caractere sa-ti spui parerea ta de tamp Nu se complica baietii sa cumpere software-uri specializate pe asa ceva sau sa-si faca module de OCR recognition pt. a posta automat.Problema se pune doar la thread-uri nu si la reply-uri. Quote
io.kent Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Nu sunt deacord! mai bine o limita de posturi zilnic, si dupa categorie,daca e recent inregistrat maxim 25 de postari, daca e de incredere, de ex, Nytro, merita 30 asa se retin ei singuri si nu mai fac threadu-ri in prostie Quote
1337 Posted March 27, 2015 Author Report Posted March 27, 2015 Alta propunere, un agregator pt RSS in "stiri de securitate" - pe pagina principala, se iau rss-urile de pe site-urile mari si se afiseaza acolo titlul, cand dai click pe link te duce direct la stire, asta pentru cei interesati de stiri. Quote
Active Members SynTAX Posted March 27, 2015 Active Members Report Posted March 27, 2015 Puteti sa puneti 100 de capcha, de teste, de verificari. Daca cineva vrea sa trolleze, sa strice ceva, va strica. Totul pleaca si se termina la educatie. ATAT. Educatia trebuie schimbata. Restul este cancan. Quote
quadxenon Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Buna idee,dar nu e corect fata de Aerosol , o sa viseze numai Aed4rtyj. Quote
carter2408 Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Un amarat de chapch nu cred cred ca i-ar opri pestea care stiu putin programare . Dar cu siguranta pe mine m-ar enerva ! Quote