Alexx123 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Salut, imi puteti spune si mie cum configurez reteaua la Kali Linux daca il bootez live de pe CD ? Pentru ca pana acum il foloseam pe VirtualBox si cand faceam un backdoor mergea doar pe device-urile conectate pe acelasi wi-fi. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
molecu Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Mai bine instalezi kali pe HDD. In live nu poti mentine persistance dupa ce faci backdoor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexx123 Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 @molecu l-am instalat odata pe HDD si mi-a ramas doar Kali, eu vreau bootare si cu windows si cu Kali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olac81 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 (edited) ii faci o partitie ...cand dai sa instalezi iti da sa alegi o partitie ...ele la numar sunt vreo 4 ...de pe live cd nu iti ia placa de wi fi precum doresti ..ma refer la cea integrata ..daor daca ai un usb de wi fi ... Edited March 28, 2015 by olac81 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexx123 Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 Problema e ca eu nu am laptop sunt conectat la net prin fir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...