wildchild Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Salutare!Am nevoie de un pre? pentru ni?te servicii SEO pentru un prieten.Momentan site-ul este pe locul 3 la google iar ni?a este foarte lejer?, nu exist? competi?ie în sensul c? site-urile frunta?e nu se prea actualizeaz?.Inten?ia este de a-l ridica pe locul 1.Rectificare: este pe locul 1 daca scriu cele 2 cuvinte, îns? dac? inversez ordinea lor apare pe 3. M? intereseaz? s? fie pe primul indiferent de ordine.Cred c? ?i backlink-uri sunt suficiente îns? nu cunosc nici nu m? leg de ce nu ?tiu, a?a c? prefer s? face?i un ban cinstit.PM ca s? v? dau link-ul. Quote
askvrit Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Vezi ca rankul siteului poate sa difere de la utilizator la utilizator in functie de cate ori ai accessat siteul Quote
nSnoopy Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Salut.Iti recomand https://www.seoclerks.com/Link-Building/55353/Alpha-PLUS-SEO-v3-100-Percent-Genuine-Feedback-Proper-Reports-Custom-Structure Quote
bubbles Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 @nSnoopy acel serviciu, poate ne impartaseste experianta lui cu ceea ce a recomandat. Quote
nSnoopy Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 @nSnoopy acel serviciu, poate ne impartaseste experianta lui cu ceea ce a recomandat.Personal nu am folosit serviciul respectiv, insa activez pe un forum de internet marketing si il recomanda mai multa lume.http://i.imgur.com/wTeBfMp.jpg Quote
bubbles Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Exact asta vroiam sa punctez, recomanzi ceva ce nu ai folosit tu.Tare mult mi-ar placea sa vad pe viitor chestii de genul "Recomand produsul X deoarece ....".Feedbackurile alea se pot smenui. Quote
wildchild Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 Vezi ca rankul siteului poate sa difere de la utilizator la utilizator in functie de cate ori ai accessat siteulAm încercat ?i în private mode de pe alt ip/browser/loca?ie. Quote
nSnoopy Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Exact asta vroiam sa punctez, recomanzi ceva ce nu ai folosit tu.Tare mult mi-ar placea sa vad pe viitor chestii de genul "Recomand produsul X deoarece ....".Feedbackurile alea se pot smenui.Daca tu "smenuiesti" 690 de feedbackuri eu ma arunc pe geam.Si da i-am recomandat, nu i-am spus sa ia neaparat de acolo. Quote
wildchild Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 O s? cer m? interesez ?i acolo dac? nu primesc oferte concrete. Quote
opreagheorge Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Salut,Trimite-mi si link-ul sa vad despre ce este vorba Quote
wildchild Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Ai PM. Repet, treaba e destul de simpl? pentru cine ?tie SEO, eu unul m? feresc de domeniul ?sta c? nu-mi place ?i nu-mi pas?. Quote