tawdarky Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Se poate resofta acest telefon fara box?Am gasit pe net setool dar e pentru box-ul respectiv.Eu de fapt vreau sa ii bag limba romana d-aia vreau sa il resoftez. Quote
andrew90 Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 nu merge fara box..... Sony , Sony Erricsson doar prin box se resofteaza. Mergi la un service.... mai mult de 30 ron nu are cum sa-ti ceara Quote
vabogsm Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Din pacte cred ca nu ai nicio sansa .....nicio platforma WITHOUT Box (JDFlasher,Xs++) dar poti incerca sa faci un update dar sa ai norocul sa fie in limba romana in Update depinde de software ia si tu Updateru de pe situl romanesc... Mult Noroc! Quote
Reebock Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 (edited) Se poate resofta acest telefon fara box?Am gasit pe net setool dar e pentru box-ul respectiv.Eu de fapt vreau sa ii bag limba romana d-aia vreau sa il resoftez.Salut, de ce anume vrei sa il resoftezi? Dupa parerea mea asta trebuia sa te intrebe si ceialati care au dat reply.PS. Greseala mea, nu mi-am adus aminte tot ce am citit... Doar daca mergi la un service se poate ceea ce vrei tu. Edited April 6, 2015 by Reebock Quote
quadxenon Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Salut, de ce anume vrei sa il resoftezi? Dupa parerea mea asta trebuia sa te intrebe si ceialati care au dat reply.Ceilalti au vazut motivul in mesajul lui, spre deosebire de tine. Quote
tawdarky Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 Multumesc pentru raspunsuri oricum. Quote