Jump to content

andrew90

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About andrew90

  • Birthday 03/29/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andrew90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. da se poate afla, insa contracost. Te costa 70 ron si dureaza maxim 3 zile. Am nevoie fie de imei, fie de sn(serial number) al telefonului. Cu acest serviciu, se afla doar adresa de email, NU si parola!
  2. merci mult pt nologine.
  3. Eu iti recomand iphone. Fie el 4s, 5c..... Dar mai bine pui 100-200ron si-ti iei un 5. Hartile pt gps sunt actualizate la zi, le poti folosi si fara conexiune de net, iar ca si telefon eu il recomand. Legat de xperia z1 cu rezistenta la apa .... E adevarat, rezista...... Dar doar in momentul in care vorbesti la tel si te prinde ploaia pe drum Daca te hotarasti sa mergi pe xperia nu fa prostia sa faci poze sub apa cu el.
  4. butonul power iti e in scurt 95%. Mergi la un service in zona si zi-le sa-ti schimbe butonul.... Crede-ma, am 2 serviceuri GSM si iti spun ca e destul de intalnita problema la mai multe modele.
  5. posibil sa fie butonul 'power' in scurt. Doar cand e la incarcat se intampla asta?
  6. nu merge fara box..... Sony , Sony Erricsson doar prin box se resofteaza. Mergi la un service.... mai mult de 30 ron nu are cum sa-ti ceara
  7. e posibil ca display-ul sa fi fost schimbat, iar acesta sa nu fie original
  8. iti aduc eu cate ai nevoie: 180 ron iphone 4 / 4s - alb sau negru - 270 ron iphone 5 - alb sau negru - *** display original, sticla de high copy (calitate a+) 400 ron iphone 5 - alb sau negru - *** display original, sticla originala La aceste preturi se adauga 15 ron, costul transportului! Produsele ajung in maxim 2 zile la destinatie. Da un PM daca esti interesat
  9. merge aflat, doar ca te costa . 70 ron
  10. sa traiesti 1000 de ani! merci de nologine!
  11. foarte bune. merci mult. ai poate ceva si de US care la poti posta aici..... sau pe privat?
  12. eu am lucrat si inca lucrez cu Reebock pe partea de decodari. Am inceput colaborarea acum ~1 luna de zile. De atunci mi-a decodat 3 iphone-uri, si unul este in 'pending'. La prima decodare am depus 50% din suma, iar cand a fost gata i-am dat si restul. Apoi i-am trimis toti banii la inceput. Nu am avut probleme. Contravaloarea acestor decodari a depasit 700 ron pana acum si totul a decurs perfect. Nu stiu ce si cum a facut cu altii, dar eu nu ma pot plange deloc de serviciile oferite de el pana acum.
  13. salut reebock, am incercat sa te contactez pe messenger, insa nu mi-ai raspuns. Am niste intrebari, iar daca preturile tale sunt ok, e posibil sa facem o colaborare. Da-mi un semn pe messenger.
  14. ms HoWn3r pentru ssh-uri.
×
×
  • Create New...