the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @the.fish3r Am 2 intrebari:1. Va arde de glume de 1 aprilie?2. I-ai dat omului banii inapoi?Urmeaza sa ii dau pe cei de pe paypal iar cei din banca daca intradevar a facut transferul o sa ii dau cand intra in cont.I-am explicat ca ii dau banii inapoi dar nu am cu cine sa ma inteleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webz Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ba lasa-ne in pula mea cu ThanatosSHIT , lol de parca ne pasa pe cine ai " ars " tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @Hoster.ro Cine este acest Thanatos de tot vorbesti de el, nu am auzit de el, e un nou aismen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Un tepar de pe aici de ma pacalise cu 400 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
alezu2000 Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 eu v-as da ban la amandoi )1. ca va certati ca prostii...ce dreptate vrei sa faci pe un forum? doar poti sa ii avertizezi pe ceilalti si sa primeasca ban, oricum isi face alt cont2. ca va futeti la 150ron ..macar daca vreti sa dati tepe sa fie sume mai mari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Alezu2000 daca tot zici asta , da-mi tu inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Omul e dus tare nu ai cu cine sa vorbesti, o sa merg maine la banca sa vad daca a facut transfer si daca a facut o sa fac tot posibilul sa merg sa ii dau banii personal + un mic bonus, chiar merita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Un tepar de pe aici de ma pacalise cu 400 leiDeci ai mai luat-o in freza si inainte si acum ai luat-o iar. Cand o sa inveti ca tot ce zboara nu se mananca?Data viitoare cand vrei sa cumperi ceva de la un user care are cateva luni pe forum, contacteaza un admin/mod sa intermedieze plata.Sper sa iti recuperezi banii dar ai grija pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ma fisher asta e facut pe el deja @Hoster.ro nu-l mai traumatiza, nu vezi ca e un copil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D--ABLO Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Sincer, mai bine inchideti acest topic de toata jena pentru acest forum ca nu am ajuns sa fim stabor. Destul ca s-au indexat pe google toate prostiile gen tzepar, pacalit, politie, dovezi si alte cacaturi.... Edited April 1, 2015 by D][ABLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Tocmai am fost scos de tip pe interval , cica il gasesc pe ~~~ ( dar nr 1 vine la o firma de tiruri si defapt la podul giurgiului - nici el nu stie adresa - Cica in fata la un restaurant ca nu are telefon sa imi de-a cand ajung acolo sa il sun ) - Sper sa apara. ( Revin cu video ) Edited April 1, 2015 by TheTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @the.fish3r Anunta-ma cand ii inapoiezi banii. Restul: daca nu sunteti implicati in poveste, poate ar fi bine sa nu mai postati. Devine greu de urmarit topicul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 TheTime da-mi datele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwelwild Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 si ce pula mea bà bine ti-a fàcut dacà esti prost ,. bravo bà the.fish3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) O sa ii dau acum banii pe paypal, ca de venit vad ca nu a avut chef sa vina sa ii dau banii personal. @TheTime Edited April 1, 2015 by the.fish3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 O ai in contul de paypal amice de unde ti-au venit banii , si te duci maine elegant la banca , si de unde v-au venit banii da-ti retur elegant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Eu am fost cumparator de buna credinta, si culmea scriu la pagina respectiva de facebook daca e de vanzare si primesc raspuns NU , cred ca nici nu este a lui a incercat-o si el, eu imi vreau banii inapoi atat , cu toate ca eu acum pierd comisioane si toate cele inclusiv la paypal pentru ca am platit cu carduls i sa mi iau inapoi mai platesc si comision 2 euro ( plus ca nu mi-a dat ghift ), este suma mica , dar sunt banii mei , munciti de mine, ca sunt destui pe aici de comenteaza daca sunt asa darnici ei sa de-a ei retur.Mi-a returnat banii prin paypal maine ii vreau pe ce-i prin banca.Multumesc @EDDi91 pentru pagina de 150k - Om serios Edited April 1, 2015 by Hoster.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @Gecko nici macar nu m-am gandit ca as putea sa ii dau teapa, omul e paranoia mai bine imi vedeam de treaba...crede ca ma uit la 100 de lei ai lui, chiar daca nu a facut transferul la banca o sa fac tot posibilul sa aflu cine e, am numele de la paypal...si o sa ii fac bucuria vietii ii promit, nu si-a gasit persoana sa o arda aiurea, imi mai si zice ca vine sa ne vedem... Link to comment Share on other sites More sharing options...