Flesh Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Se poate aduce trafic prin iframe cu referal google? Quote
Eddie91 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Nu stiu daca prin iframe,insa prin proxy-uri cu type in google da. Quote
Flesh Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 Pe mine ma intereseaza prin iframe..traficul nu trebuie sa treaca neaparat prin google vreau decat sa apara acolo ca e de pe google intelegi? Quote
Worm64 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Da,uitate la postul de aici:https://rstforums.com/forum/99728-ajutor-redirect.rst#post622699 Quote
Flesh Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 (edited) ok multumesc nu am vazut topicuEDIT: ala vad ca e redirect ...mie imi trebuie prin iframe.. Edited April 2, 2015 by Flesh Quote
Aripipevant Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 El vrea sa pacaleasca site-ul de statistici (gen Google Analytics) ca inloc de referer-u real sa-i apara google.com. Chestia e ca nu poti forta headerele clientului, cel putin nu pe ale browserului - ca sa ii spui Mozille-i: "ca da, intr-adevar, ala e referalu" - cel setat manual. Posibil sa fiu eu depasit, sau sa nu fiu destul de documentat, dar tine de securitate ceea ce vrea el sa faca. Tu iti poti modifica headerele - cum ? - prin extensii, dar headerele clientului nu prea. Unde ar fi securitatea daca ne-ar permite sa fortam clientul sa faca ce vrem noi, toti ar avea refereri de google.In plus, nu stiu din ce perspectiva ar privi programatorul implemententarea codului ca sa pacaleasca Google Analytics cu referal fake, adica ca google sa ia acel referer ca true.Si da, magnatii care fac trafic exchange, 100% nu prin metoda fac referer. Quote
Flesh Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 Cine reuseste sa faca asta ii dau 20 euro paypal ! Quote
gogusan Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Cine reuseste sa faca asta ii dau 20 euro paypal !iti dau un indiciu:<script language="javascript" type="text/javascript"> if(self==top) { top.location.href="url google search"; } </script> Quote
Flesh Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 @gogusan Multumesc de pontAm reusit sa fac redirectu insa cand pun prin iframe nu merge ? Quote