Aerosol Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) Breaking news!!!Martorii spun ca polonic a fost vazuta alergandu-l pe satana cu furca lui.Un paparazzo era sa moara in timp ce a facut poza! Edited April 2, 2015 by Aerosol Quote
vex0r Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Legenda spune ca astea sunt statisticile LIVE cu polonic si discutia "civilizata" cu membrii RST! Quote
Taaz Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Dupa 2 ani de liniste si pace i-a venit pofta de runda 2? Quote
Guest Kovalski Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Pai daca e sa o luam asa haideti sa strangem vechea brigada iar ca o facem sa se interneze la nebuni, again.Eu totusi serios vorbind nu inteleg de ce cauta iar anturaj cand numai noi stim cate banuri i-am dat si cat am incercat sa scapam de ea.Eu personal cred ca i-am banat cel putin 50 de conturi de-a lungul vremii, Ahead saracul nici nu mai zic cate banuri i-a dat.De ce mai o mananca sa caute iar scandal nu pot intelege... Quote
Rickets Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 O mananca la fofoloanca, prea mult 2 ani de abstinenta. Nici yeti nu o fute pe asta. Quote
MazaBoY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Polonic te iau de nevasta daca pleci de pe rst.Daca pleci voi deveni cel mai fericit v?duv ...."Prochnost" Quote