QUADMACHINE Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Va place metinul si jucatorii de metin? Quote
walker Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=1559734547642087 Quote
Active Members SynTAX Posted April 2, 2015 Active Members Report Posted April 2, 2015 (edited) Da. Ne plac cei care-?i fut via?a intr-un joc. V-a? bana pe to?i cei care in loc sa posta?i ?tiri, lucruri de programare, securitate, posta?i despre metin. Edited April 2, 2015 by SynTAX Quote
Sveratus Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Ba sincer miemi plac minorele din metin2 , niste bunaciuni de futut Quote
Aerosol Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 serios, ai deschis un topic despre un joc de rahat, ai si vazut ca jucatorii de metin de pe aici sunt luati la misto. Chiar nu ai invatat nimic de atata timp cat esti aici? Quote
walker Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Copii astia isi creaza o realitate virtuala, cand ei cresc in lvl aduna monezi se simt impliniti si fac asta pentru ca toti oamenii se simt bine cand evolueaza cand stiu ca fac ce vor, dar in realitatea asta virtuala pare putin mai usor ,mai rapid sa faci totul cum vrei.trist e cand se trezesc ca au pierdut ani din viata lor reala, unde timpul trece si nu mai poti sa dai restart de cate ori vrei, unde pentru greselile facute platesti Quote
QUADMACHINE Posted April 3, 2015 Author Report Posted April 3, 2015 @Aerosol vroiam sa vad daca sunt metinari pe aici, nu joc metin si nici nu am jucat vreodata.Eram doar curios.Eu joc doar League of Legends, Conquer 3.0(am jucat cand eram copil distrus) si League of Angels. Quote