Qubicon Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) Aplicatie GrabPoints - Android / IOSPuteti : 1. Vizionati videoclipuri ( 10 videoclipuri vizualizate primit 2 centi ) 2. Descarcati aplicatii 3. Faceti Survey-uri La inceput va pune cateva intrebari personale , dupa ce a-ti raspuns la acele intrebari veti primi 50 puncte = 50 centi ! Important - Inregistrare cu cod Refferal + 50 centi , completare set de intrebari + 50 centi , Conectare FB , Like FB , Upload Photo Profile , Activare Email ( toate acestea va aduc puncte in + ) Dovada de plata - In curand ( Cateva ore ) Minim plata = 5 $ Rewards : - Amazon- BestBuy- Paypal- Target- Starbucks- GAP- Runescape- Facebook- XBOX Live- GAPVa recomand aceasta aplicatie ! Instalare ' Android ' = mergeti pe ' Magazin Play ' si cautati ' GrabPoints 'Pentru a mai castiga 50 puncte folositi codul de refferal de mai jos . Cod Refferal : SGFTAA ( Cine se inscrie cu codul meu de Refferal primeste asistenta 24 / 7 pentru orice problema . Edited April 2, 2015 by Qubicon Quote
Eddie91 Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 De ce tot postati chestii de genul ? Ma simt in 2008,ai facut bani de tigari la bucata sa ai la scoala din reward-urile acestea ?Nu o zic cu rautate,insa mi se pare o sclavie internauta sa faci chestii de genul . Nici nu nu inveti nimic,nici nu castigi mare branza. Quote
NBD Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 @Eddie91 Chestiile astea le practica mai mult oamenii care au si ei nevoie de ceva banuti,dar nu vad nici o oportunitate la orizont. Daca tu cunosti vreo metoda de a castiga bani cinstiti,atunci lumineaza-ne si pe noi. Quote
Guest AndreiMihai Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) @NBD Vrei sa stii o forma de facut bani cinstit?, uite aici: la vechiul meu user, scaunmare, sunt postarile una sub alta. Daca esti interesat sa te invat sau altele, da-mi un pm, nu vreau sa se ia aiurea de mine toti pampalaii. Cine o sa inceapa cu ciobaneli nu o sa raspund, daca vrea cineva detalii sau cine stie ce, pm.(Postul 4 si 5 din threadul ala) Edited April 3, 2015 by AndreiMihai Quote