mundy. Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) Vand un cont steam care are Euro Truck Simulator 2 , astept oferte. (de preferat, sa fie paypal)Pret: 5 euro paypal / 25 lei paysafecard si este al vostru Edited April 8, 2015 by mundy. Am adaugat pretul. Quote
kiduletz112 Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Care e diferenta ca il cumperi ,sau il iei direct pe filelist (dupa ce se deschide)... Quote
Pacalici Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Care e diferenta ca il cumperi ,sau il iei direct pe filelist (dupa ce se deschide)...Diferenta e probabil modul multiplayer. De aia l-au cumparat atatia cand a fost reducere. Quote
mundy. Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Da, cu cel de pe filelist nu se poate juca multiplayer, deoarece cand incerci sa te loghezi acolo, iti va cere sa te loghezi prin contul de steam, si atunci iese adevaraul la iveala PS. 5 euro paypal / 25 lei paysafecard si este al vostru Quote
Pacalici Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Daca faci vreodata rost ca gift/serial, da-mi un pm te rog. Quote
mundy. Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Daca faci vreodata rost ca gift/serial, da-mi un pm te rog.Il aveam sub forma de gift, dar din curiozitate sa vad cum e, l-am bagat pe contul acesta, shit. Oricum, nu am nici-o intentie sa-l recuperez, am 2 oameni cu care am facut o tranzactia tot cu un steam si cu un domeniu .ro, si ii pot aduce aici sa va confirme Quote
Pacalici Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Nu e vorba de recuperat e vorba ca imi place sa le am pe toate pe contul meu daca tot platesc pentru asa ceva. Quote