papagal Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Salut. Cum se poate sa imi dispara lumea de la prieteni de pe facebook? Fara sa ma scoata ei. Am persoane apropiate care mi-au disparut din lista si imi apare iar sa-i adaug. Nu aveau de ce sa ma scoata, mai ales unii membrii de familie cu care am vorbit si au zis ca nu au facut asa ceva. A mai patit cineva? Care o fi problema? Quote
papagal Posted April 4, 2015 Author Report Posted April 4, 2015 (edited) Ma gandeam la asa ceva, dar totusi daca cineva mi-ar avea parola, probabil mi-ar lua contul cu totu, sau ar scoate pe toti de la prieteni, nu doar 2-3 persoane.Treaba e ca unii imi apar ca "Prieteni" iar daca dau click pe el ma duce la profilul meu / friends. Iar pe unii mi-i arata ca prieteni, dar daca dau click pe ei imi arata "Adaug?". Edited April 4, 2015 by papagal Quote
Worm64 Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Sau mai sterge din poze esti urat,nu te mai supporta lumea.De aia pleaca,daca erai vre-o pizda buna nu iti dadea nimeni unfriend.))))))))))))))) Quote
Shinoo Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 E de 1 aprilie aia, asa am patit si eu. Quote