Jump to content

papagal

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by papagal

  1. Mersi uitasem de conturile alea de pe care imi bateam joc, poate e careva nebanat !
  2. Nu sunt reckon nu am treaba cu el, am o problema mai diferita !
  3. Salut. Ma numesc Ionut am 11 ani si m-am indragostit de Mihai care are 12 ani. Am zis ca fiind asa indragostiti sa incercam si noi sa vedem ce si cum sa facem sa fim mai apropiati. Asa ca ne-am bagat fiecare unul altuia niste creioane in fund, dupa care le-am mirosit si ne-a placut extrem de mult. Lui i-a crescut si par pe piept pe care l-am lins si el mie sub brat dar nu am mare lucru. Am ajuns sa fim foarte apropiati. Dar totusi el nu vrea sa fie cu mine ca ii place de o femela. Cum l-as putea face sa trecem de creioane si sa ajungem mai departe? Fara sa ma aleg cu o bataie buna din partea lui.
  4. De ce nu ai alege Asa ceva ? E cam scump, putini isi permit, dar merita, cativa ani chiar 10 nu ai treaba
  5. Mersi, se misca bine si am reusit cu el.
  6. Salut, stie cineva un webhost free cat de cat ok inafara de 000webhost si hostinger? 000webhost ma tine de ieri cu verificarea si asa ramane, iar hostinger nu imi accepta domeniu pt ca contine secure in nume. Unul stabil in genul lor mai este? am incercat vreo 10 si sunt praf.
  7. Salut.Ce platforuma e mai ok in 2015 pentru un forum micut dintre PhpBB, SMF si MyBB? Daca e astept si alte recomandari, ceva stabil si prietenos sa fie, dar free, pentru inceput. Ma intereseaza sa aiba o securitate acceptabila nu sa ma trezesc cu 1000 boti peste noapte.
  8. Poate are nevoie cineva: XVideos Upload Area cercelarusilviu@gmail.com rasamati EDIT: E pt xvideos am gresit eu, am pt mai multe.
  9. Se pare ca nu te-a satisfacut nevasta azi-noapte, imi pare rau. Nu am zis ca sunt nemultumit de ceva, probabil delirezi, du-te la un medic. Treaba e ca, chestiile de genu pica mereu pe mana spartilor care nu merita sa le foloseasca. Probabil, dupa felul in care te manifesti, esti fericit ca ai pus mana pe asa ceva iar acum tremura inima in tine gandindu-te cate parole de metin o sa poti sa obtii. Alfel ai fi tacut din gura nu ai fi postat pt +1 atacandu-ma pe mine. Osu!
  10. Prea simpla parola..
  11. Salut. Nu stiu daca am postat chiar la categoria potrivita. Cautam acum sa imi iau un domeniu cat de cat mai ieftin si am dat de asta, poate ajuta pe cineva: https://uk.godaddy.com/deals2/default.aspx?gclid=CjwKEAjwwtOsBRDdjZTbvYvTlzcSJADOY0DR6WfJabAASetu4Zbd-VJrco411sd91hPINt29PVY19xoCkWPw_wcB&isc=gofhro04&countryview=1&currencytype=RON&cvosrc=ppc.google.domenii%20ieftine&cvo_crid=78775694318&matchtype=e&ef_id=VZQQ1gAAANMNtp4G%3a20150702105814%3as
  12. Mie de ce imi zice dupa ce bag codul ca am 90% reducere si "Total Due Today: $1.00 USD" ? Pare-mi-se ca nu e chiar free.
  13. E o teapa veche e plin netu de articole cum ca e teapa.
  14. Salut RST. Am si eu o intrebare. Se poate instala Windows XP direct de pe HDD daca fac o partitie pe care sa pun continutul ISO-ului si sa bootez de pe ea ca sa il instalez? La windows 7 stiu ca se putea daca extrageam undeva continutul iso-ului, cu ceva programel selectam boot.wim apoi copiam continutul pe partitia creata. La restart imi aparea sa aleg Windows7 ca sa intru in windows, sau numele partitiei create pe care daca dadeam incepea instalarea. Se poate face ceva de genul si in cazul XP ?
  15. papagal

    Salut Rst

    Bun venit.
  16. Ma gandeam la asa ceva, dar totusi daca cineva mi-ar avea parola, probabil mi-ar lua contul cu totu, sau ar scoate pe toti de la prieteni, nu doar 2-3 persoane. Treaba e ca unii imi apar ca "Prieteni" iar daca dau click pe el ma duce la profilul meu / friends. Iar pe unii mi-i arata ca prieteni, dar daca dau click pe ei imi arata "Adaug?".
  17. Salut. Cum se poate sa imi dispara lumea de la prieteni de pe facebook? Fara sa ma scoata ei. Am persoane apropiate care mi-au disparut din lista si imi apare iar sa-i adaug. Nu aveau de ce sa ma scoata, mai ales unii membrii de familie cu care am vorbit si au zis ca nu au facut asa ceva. A mai patit cineva? Care o fi problema?
  18. @fanel81 ce fel de conturi cumperi ? am cate ceva si fiind cu un post nu pot avea incredere.. daca esti interesat de ceva da-mi PM
  19. Treaba e alta, unii isi permit sa plateasca 9-10 lei pe post (in functie de nr de cuvinte). Sa zicem 10 lei x 1 post pe zi = 300 lei / luna. Daca respictivul proprietar al site-ului are 10 "angajati", de unde poate plati el 3000 lei pe luna?
  20. Vad ca multi au bloguri si platesc oameni sa posteze pe ele. Intrebarea mea este: Cum castiga detinatorul blogului bani? Pe vizualizari sau ce?
  21. Din cate vad eu maxided.com vinde dedicate. Nu cred ca are rost sa cumpar un dedicat pentru un amarat de site / forum.
  22. Sa zicem ca mi-as achizitiona un domeniu .ro si un webhost pe care as instala un forum (pentru flori, prajituri, etc, totul aparent legal). Daca eu prin acel forum voi desfasura spre exemplu niste activitati mai "ilegale" si acest lucru se va afla, ma pot trezi cu domeniu / hostul suspendat sau alte minuni de genul pentru ca prin intermediul forumului meu s-au desfasurat acele activitati ?
×
×
  • Create New...