anndrey Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 M-am hotarat sa trec de la mv la instalare direct pe un laptop. Pe mv am adaugat in repository linkurile astea am dau un upgrade si toul a mers ok.deb Index of / /kali main contrib non-freedeb Index of / /wheezy main contrib non-freedeb Index of /kali kali-dev main contrib non-freedeb Index of /kali kali-dev main/debian-installerdeb-src Index of /kali kali-dev main contrib non-freedeb Index of /kali kali main contrib non-freedeb Index of /kali kali main/debian-installerdeb-src Index of /kali kali main contrib non-freedeb http://security.kali.org/kali-security kali/updates main contrib non-freedeb-src http://security.kali.org/kali-security kali/updates main contrib non-freeAm incercat sa fac acelasi lucru si pe instalarea directa dar dupa ce s-au upgradat softurile nu mai ma pot loga decat in recovery mode deoarece primesc eroarea aceasta:Am crezut ca am stricat ceva eu ceva si am incercat o a doua instalare +upgrade dar am patit la fel. Se poate rezolva sau sa il folosesc fara upgrade? Folosesc versiunea 1.1.0Mersi! Quote
aphex Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Kali Repositorieslista ta e prea mare, uita-te in linkul de mai sus. zice clar :Any additional repositories added to the Kali sources.list file will most likely BREAK YOUR KALI LINUX INSTALL. Quote
wdw Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 pff... ai bagat repos pentru debian. de aia e bine sa-ti faci periodic backupuri la partitiile importante... asa inveti ; e dureros dar bagi la cap...intra in recovery mode, scoate sursele care nu au ce cauta acolo si incearca un upgrade / dist-upgrade, sau eventual uita-te prin loguri sa vezi ce s-a instalat recent, scoate-le si baga-le iar cu sursele oficiale; nu iti garantez ca merge dar merita incercat Quote
anndrey Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 Da, sigur. L-am reinstalat:)) O sa mai incerc odata cand am timp sa vad ce pot sa ii fac. O sa revin cu update daca gasesc ce anume il strica. Quote