io.kent Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 De 3 zile am probleme cu contul meu de yahoo.Deci am verificat tot am schimbat parola oricum eu o schimb saptamanal, dar am incercat sa vad ce doamne iarta-ma are si nu pot nici decum sa accesez inbox-ul meu,a mai patit cineva ceva de genu asta? Quote
albertynos Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Da, pana una alta incearca de pe mobil sau m.yahoo etc nu mai stiu cum e linkul, asta ar trebuii sa-ti mearga, versiunea de mobil Quote
io.kent Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 Da, pana una alta incearca de pe mobil sau m.yahoo etc nu mai stiu cum e linkul, asta ar trebuii sa-ti mearga, versiunea de mobilNu merge, si tocmai ce am asteptat ceva important, si nu-mi place yahoo, din ce in ce devin tot mai fustrati astia, bag pula in el de yahoo scurt si direct! nemernici, am incercat de pe tell, am incercat de pe alt pc, si tot asa:( Quote
albertynos Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 E ciudat ca si eu am patit asta saptamani de-a randul...acum nu mai am probleme...Suna la Customer Help baga-ti in tot neamul lor. Quote
io.kent Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 E ciudat ca si eu am patit asta saptamani de-a randul...acum nu mai am probleme...Suna la Customer Help baga-ti in tot neamul lor.Tare lor le pasa ca membri nu se pot loga, daca prind o vulnerabilitate la ei, jur ca nu o raportez, si dau pe eii, Mortii lor de bulangi! Quote
albertynos Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Cauta pe cineva de incredere si incearca de pe alt dispozitiv...sau curata tot ce ai tu acolo...cache..cokies...poate si IP si incerci din nou... Quote
WolfUniqe Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 am patit si eu si de cele mai multe ori imi curatam cache,cokies si ip si nu mai aparea Quote
Aerosol Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 (edited) Daca nu ma insel a fost ceva "general" acum 1 luna, ai de mult problema?Eu am incercat si m-am logat de pe alt IP cand a fost problema asta si se rezolvase... @NBD cand am avut eu problema o facut asa si pe firefox,chrome si pe telefon. Edited April 18, 2015 by Aerosol Quote
NBD Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Ai incercat alt browser? Stiu,suna ciudat ce spun,dar eu am avut aceeasi problema cand eram pe firefox apoi nu stiu ce mi-a venit si am testat chrome Good luck Quote
kidink Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Schimb? data de la PC, eventual încearc? ?i pe un RDP, ceva. Quote