MATRIX_2080 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 mama da ce direct esti!!! sa stii k mi-a placut partea cu "CREIERE" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ceva mai naspa de atat nu am vazut ! Numa copii disperati ! "sunt emo ? am freza emo ? " ce topicuri ...vai de viata lor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katmai Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Cum draqu sa il accept pe ala ce se uita intr-o cutie cu bomboane, si incepe sa planga ca de ce sunt asa de multe culori?sau cade de pe un dulap, de am zis ca si-a rupt tot in el si zice "Woau ce fain,mai fac o data", pai ala ii intreg la cap?cum naiba sa il accept? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelu Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 OMG!! 200 pagini cu mesaje numai la bun venit, la poze cu noi !!! katmai... daca omul e ratat, sau are o problema psihica (prostie excesiva), nu ai ce sa-i faci. Chiar daca il accepti tu sau nu, nu prea conteaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katmai Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Pai e emo si asa trebuie sa faca, eu am dat exemplu un fost coleg emo, care lucra la noi ca webdesigner, era talentat nu am ce sa zic, dar la dat afara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...