Jump to content

shelu

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nod32 + Firewall de la Windows XP cu Service Pack 2 + Ad-Aware Anti-spy.
  2. Daca nu ai fi noob, ai mai citi regulile si nu ai mai cere programe de facut bani in bitefight sau alte rahaturi. Stai linistit chiar daca unu de pe forum ar face un astfel de program nu ti l ar da tie.
  3. Haha tare jocu! L-am modificat aproape complet; acum patratele se misca in alta directie, cu o viteza putin mai mica (si e mai misto asa ca e mai putin enervant!). Pe varianta originala am facut 23 max...
  4. Doamne ce oameni ratati! Au lasat sa moara un om, ce idioti ! Si aia cu masina.. cica putea sa aiba 60-70 km/h. Daca intri cu 20 intr-un om are sanse ff mici de supravietuire!
  5. Daca esti pe user limitat, nu ii poti schimba parola sau sterge contul. Singura modalitate (din cate stiu eu) este sa folosesti un Brute Forcer (pt a afla parola). A postat go_sword un astfel de program, uite aci linku: http://www.filefactory.com/file/0ab1c4/ Daca nu sti cum functioneaza un astfel de program: testeaza toate combinatiile posibile de parole (formate din litere mici/mari, cifre sau orice alte caractere - selectezi tu la optiuni). Deoarece sunt f multe combinatii, o sa dureze f mult pana afli parola. Succes!
  6. Am scris mai sus ca mi-au mers primele 3, dar m-am grabit. Am testat cu cineva la punctul 3, doar prima chestie, si mi-a zis ca optiunea este aia care trebuie (profilul poate fi vazut de oricine). Insa nu l-am intrebat cum era inainte, am uitat; eram sigur ca o sa mearga dupa ce am vazut cat de bine au mers celelalte. Caut acum pe cineva, sa testez din nou, si o sa revin cu un post. Edit:Ok, e bine si asa, avand in vedere ca din ce in ce mai multi folosesc Firefox. Thanks again, Nemessis.
  7. OMG! Super, am testat primele 3 cu un prieten si a mers! Ms mult Nemessis!!
  8. Ms mult pt ajutor! Stiu ca asa se face, dar nu stiam daca merge pt IP de genul 192.168.x.x (de ex IP'urile astea nu le vezi daca dai netstat, sau daca primesti un mail de la el), si am zis ca sunt mai 'deosebite', si nu merge nici keyloggerul pe ele.
  9. Confirm informatia lui ApologetX. Cei din IBM Cehia chiar erau interesati de el, am vazut la stiri de mai de mult. Bineinteles ca nicio companie nu o sa mai fie interesata de SirVic; ce poate sa faca din inchisoare?
  10. shelu

    anti-emo!!!

    OMG!! 200 pagini cu mesaje numai la bun venit, la poze cu noi !!! katmai... daca omul e ratat, sau are o problema psihica (prostie excesiva), nu ai ce sa-i faci. Chiar daca il accepti tu sau nu, nu prea conteaza.
  11. Nytro inca ceva. Vreau sa folosesc programul pe cineva care IP de genul 192.168.x.x. Sa zicem ca ii cer IP si mi-l da, pot sa ma contactez la el folosind acest IP? Daca nu, atunci pot sa ma conectez la el in alt mod ? Stiu ca e o intrebare de noob, dar nu stiu mai nimic legat de IP-uri de genul asta!
  12. Mi-a spus proful de info de mai de mult, ca a fost o problema la nationala, in care solutia oficiala era o smecherie de genu asta. In prob respectiva se citea un singur nr N; astfel se facea usor un backtracking pt toate nr N posibile, si afisa in fisier solutia. Dadeai un copy paste si programul arata cam asa: daca n==1 afiseaza(1223241,124214,434352 etc.) daca n==2 .... .. .. pana la limita din enunt. Desigur pt problema aia exista si o rezolvare care sa intre in timp, fara smecheria asta; insa daca nu ai idei faci ca mai sus si iei 100 (sunt foarte rare problemele in care citesti 1,2 numere din intervale mici, din motivul asta).
  13. Nu va mai plangeti atat ca nu l-ati primit, parca sunteti copii mici! Postati din nou pe forum, dati i PM lui jak, si POATE o sa l obtineti daca sunteti norocosi. Eu am obtinut programul in 3 ore, nu stiu de ce voi asteptati de 3 zile. Mai insistati, poate o sa primiti CQK. Hai ca ma bag la joc sa ma fac niste galbeni.
  14. Cele mai cunoscute arhivatoare sunt: WinRar WinZic WinAce (cu foarte multe variante pt fiecare) Nu pot sa-ti spun care e cel mai bun din acestea 3, parerile difera foarte mult. Eu folosesc WinRar, mi se pare rapid, eficient, usor de folosit si ti-l recomand si tie. Am auzit ca Uharc ar fi foarte bun, insa eu nu stiu nimic despre el.
×
×
  • Create New...