mazyman07 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 da dc nu ne dai u neme killerul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 poate s-a oferit j.a.k sa genereze key-urile... mi se pare destul de logic sa le trimita o singura persoana. Zic mersi ca e public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Forumul bitefight este...INCHIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Esti un mare idiot prost fraier.Acolo iti arata ce inseamna icon de la un topic...adica asa apare cand un topic e inchis.VAI DE CAPU TAU(e prea sec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Esti un mare idiot prost fraier.Acolo iti arata ce inseamna icon de la un topic...adica asa apare cand un topic e inchis.VAI DE CAPU TAU(e prea sec) aolo daca mai greseste omu vai acuma... daca asta e parerea ta despre mine sentimentu e reciproc mai vrei si 6 euro pe program..gata peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNyK Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 M-am inregistrat de vreo 8 ore ... si tot nu vine link-ul de confirmare ... logat sunt da nu pot sa postez, banuiesc k tre sa vina link-ul ... iar J-A-K este offline pe messenger :/ Banuiesc ca trebuie sa mai astept ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 M-am inregistrat de vreo 8 ore ... si tot nu vine link-ul de confirmare ... logat sunt da nu pot sa postez, banuiesc k tre sa vina link-ul ... iar J-A-K este offline pe messenger :/ Banuiesc ca trebuie sa mai astept ...eu astept de azi dim de la 9 linkul Link to comment Share on other sites More sharing options...
keuken Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 la ce folos atata tamtam? fa-ti cont pe bitefight.. dece pur si simplu Neme sau ceilalti care au programu sa il upload-eze undeva de unde poate fi luat.. de toti membri RST.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Noi am facut "ca la carte" si de ce sa muncim noi si voi cu 2 click-uri sa-l luati.Mai bine facem toti la fel :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 M-am inregistrat de vreo 8 ore ... si tot nu vine link-ul de confirmare ... logat sunt da nu pot sa postez, banuiesc k tre sa vina link-ul ... iar J-A-K este offline pe messenger :/ Banuiesc ca trebuie sa mai astept ...Banuiesc ca iti dai seama ce coada e acolo... Fie-va mila, dati-i si lui jak oleaca de timp, mai bea si el un suc, o bere, e seara, ce dreaq va grabiti asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 a drq coada de mai mult de 24 de ore astept mailu... ce`i ma acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Merge si prin metoda PM lui j-a-k? Sau trebuie neaaaaaparat postat in forum, ca sa ne suduie juma` din jucatorii de bitefight? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Prin PM ii trimit doar cei care sunt prieteni cu jak restul trebuie sa posteze.Asta e trebuie sa indurati pt. a lua programu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Nu vreau sa fiu indiscret, dar.. poate cineva sa imi explice existenta threadului asta?http://rstcenter.com/forum/lista-cu-ip-urile-cersetorilor-de-cqkiller-t10726.rst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 E pentru toti cei care ne streseaza cu PM si topicuri deschise aiurea. Nu ti se pare normal sa le dam ban celor care ne streseaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Absolut, dar se bate cap in cap cu threadul asta, pentru ca.. aici se cere, ca o forma de a o spune, CQKiller-ul... Si daca aici se cere, dincolo se da IP-ul.. parca ceva nu e ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViewStar Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 mio dat unu un site de unde sa iau Conquiztador Killer si este acolo dar nu merge e dejaba, si pe forumu ala nu mere sa ma inregistrez asta e situ conquiztador.we.bs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 mio dat unu un site de unde sa iau Conquiztador Killer si este acolo dar nu merge e dejaba, si pe forumu ala nu mere sa ma inregistrez asta e situ conquiztador.we.bsfututi capu tau de cacat cu programu tau de cacat.EDIT: cred ca prin asta se intelege cat de util e programu si siteu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViewStar Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nu e programu meu si situ meu :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nu e programu meu si situ meu :shock:bn atunci e pentru cn si al cui e siteu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViewStar Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nuj mai ca ala care mia dat situ nu ii merge nici lui programu .. si lui ala ia spart id cineva :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nuj mai ca ala care mia dat situ nu ii merge nici lui programu .. si lui ala ia spart id cineva :shock:dupa ce deschizi programu da un restart la calculator sa vezi ce e defapt in program Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Digital Keylogger 3.0----Ce frumos rula sub numele de explorer.exe Luv Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo2008 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 e bun mie imi merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 e bun mie imi merge i lol'ed Link to comment Share on other sites More sharing options...