Jump to content
Guest Nemessis

Conquiztad0r killer versiune noua mai 2008

Recommended Posts

Posted
cauta ma pe pm cu cateva poze nud si dupa mai vorbim

Nu credeam ca mai exista genu asta de oameni pe lumea asta. Inca nu ati murit? .. anyway... va rog in continuare, daca se pote sa imi dati si mie programul ca nu imi vine linkul de activare de la bitefight. Plz .. Daca se poate PM sau va las ID meu :)

Nici eu nu credeam ca mai exista genul asta de oameni care ar da un program asa de pretios pentru numai niste poze nud... :P:lol:

Guest Kenpachi
Posted

ban toti de la threadul asta .... nu pe bune voua chiar va dau ban fmm de ratati

Posted

degeaba...il respect pe j-a-k dar nu il da si nu vrea nik la schimb.....inteleg ca program e pretios dar...plz cnva va rog datimil si mie (inca ramane valabila oferta cu steam) :( plz

Posted

aceiasi situatie am si yo....am oferit la schimb mai multe cheesti lu jak si nu vrea.... :(:( il respect pe jak dar totusi cn are programu plz contact me id mes: alyno_2005 dau steamu si 2 euro mobil (orice retea)

Posted

Da sincer de ce va mai agitati pentru program .

Premiile nu o sa le luati folosind acest program pentru ca ori vei fi banat ori va fi unu si mai 'codat' ca tine .

Posted
Da sincer de ce va mai agitati pentru program .

Premiile nu o sa le luati folosind acest program pentru ca ori vei fi banat ori va fi unu si mai 'codat' ca tine .

Adica unul care are o baza de date mai mare :)

Posted

ru vreau codu doar asa de distractie ca si asa am 240 de jocuri pe sit si m-am plictisit sa iau numai capi de morti si sa nu depasesc 4 stelute plm vreau sa am si 6 stelute sa vaad atunci :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...