Jump to content
Aerosol

[Vand] Cont STEAM - 75 jocuri

Recommended Posts

Posted
  Aerosol said:
Are alert. ( poate fi folosit doar ca nu iti poti modifica profilul, apari offline pentru prietenii )

Pret: 200$

Contul este al meu ( email tot ) l-am vandut cuiva, am dat primul, dupa aceea acel individ nu a mai trimis banii ) am blocat contul si pana la urma l-am prins in stealer si i-am luat emailul asa ca am aflat parola etc...

singura faza este ca nu mai am dovezile de plata ca sa pot sa-l deblochez... )

yar7dnC.png

m8jcOld.png

yNHedRy.png

80kM8VN.png

CZHCmhy.png

6sSoGrn.png

Jun 2006

Bucure?ti

3,064

609

Dislikes

1234

Mentioned

78 Post(s)

Tagged

9 Thread(s)

19

dislike-urile dovedesc cat de infumurat esti copile la ce-mi dai tu mie dislike? doar sa te amuzi? stim toti ca esti un mare copt care ai acumulat o gramada de dislike-uri doar pentru ceea ce faci tu de obicei si te asigur ca la fiecare post facut ai cate un dislike de la mine doar asa ca te-ai bagat in seama cu mine fara a ne cunoaste sau macar sa avem o legatura muiere mica ce esti

Posted (edited)

Nu iti da cineva pe contul asta 200$ nici daca oferi bonus o felatie.

Valoarea cu sales e 90$, are community ban, COD BO 2 Zombies e inclus in COD BO 2, aia zic ca e 50 euro (lol), nu mai joaca nimeni multiplayer jocurile alea, au aparut variante noi, etc.

Ai vazut ca a pus cm3d 200$ pe un jeg de cont si te-ai gandit sa pui si tu? :))

@Aerosol tu iti dai like singur de pe alte conturi si te gasesti sa vorbesti de like-uri, ahahaha

Edited by Byte-ul
Posted

Aerolol, scuze ca-ti zic pe direct dar ai luat.o si tumpe urma userului acela care vinde steam cu 30jocuri la 200$? eu am avut un steam cu 39 jocuri, e topic la rstmarket. Abia l.am vandit cu 35e cu toate ca avea toate versiunile de call of duty si multe altele. Ce ai tu acolo nh face decat 15-20$Maxim. Nu te mai lua dupa primul pret afisat, iate dupa al doilea pret si imparte la 2-3 sau 4 in functie de cat de jucate sunt jocurile. .

Posted
  Aerosol said:
Are alert. ( poate fi folosit doar ca nu iti poti modifica profilul, apari offline pentru prietenii )

Pret: 200$

Contul este al meu ( email tot ) l-am vandut cuiva, am dat primul, dupa aceea acel individ nu a mai trimis banii ) am blocat contul si pana la urma l-am prins in stealer si i-am luat emailul asa ca am aflat parola etc...

singura faza este ca nu mai am dovezile de plata ca sa pot sa-l deblochez... )

yar7dnC.png

m8jcOld.png

yNHedRy.png

80kM8VN.png

CZHCmhy.png

6sSoGrn.png

@Kronzy va dati like-uri unu altuia copii penali

Posted

Nu inteleg de ce va bagati aiurea in thread-ul meu, unu ca dislike-uri, unu ca pretul unu ca nu stiu ce.

Frate cititi regulamentul, adica eu sa platesc 200$ si sa-l dau cu 30$ ? pai mai bine il pastrez, eu am pus un pret cine vrea sa cumpere bine cine nu IARA BINE, nu va oblig...

Posted
  Aerosol said:
Nu inteleg de ce va bagati aiurea in thread-ul meu, unu ca dislike-uri, unu ca pretul unu ca nu stiu ce.

Frate cititi regulamentul, adica eu sa platesc 200$ si sa-l dau cu 30$ ? pai mai bine il pastrez, eu am pus un pret cine vrea sa cumpere bine cine nu IARA BINE, nu va oblig...

Po?i s? dai ?i 1000€. Nimeni nu-?i d? nici m?car 800, maxim 400.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...