Mr.BlackGuy Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Salut, rstforums.com! Sunt BlackGuy ?i am venit aici ca s? înv?? cât mai multe ?i s? ajut unde pot. De asemenea, nu sunt chiar un "newbie" în ceea ce înseamn? IT am avut ?i înc? am tangente cu pentestingul ?i programarea. Limbajele de programare pe care le cunosc, îns? nu foarte bine sunt: HTML,CSS,PHP,MySQL,Python,C++ .Vizitez forumul de câteva luni bune dar ca Guest:) Quote
QUADMACHINE Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Salut, eu sunt Claudiu.Sec researcher la Politia Romana si in weekend dau cu `morcovu` in siteurile primariilor ca mi-au micsorat salariul. 1 Quote
Mr.BlackGuy Posted April 26, 2015 Author Report Posted April 26, 2015 Salut, eu sunt Claudiu.Sec researcher la Politia Romana si in weekend dau cu `morcovu` in siteurile primariilor ca mi-au micsorat salariul.La SRI defapt, dar acum te scuz pentru aceast? gre?eal?, bine? ?e-a? face dosar penal dar pentru ce, c? înafar? de offtp nu ?ti altceva, trist.. Quote
Al_sasha Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Acum sincer barosane ! De cand plm e CSS limbaj de programare?Ma bucur ca nu esti newbie in zona IT Quote
kasmir Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 @ Mr.BlackGuy Bine ai venit! Ce pot sa-ti spun, incearca sa fi sincer cu tine "insuti", asta ca un profil psihologic''Acum sincer barosane ! De cand plm e CSS limbaj de programare?Ma bucur ca nu esti newbie in zona ITDaca tot te-ai uitat si faci si tu pe jmecheru'? De cand pula mea HTML e limbaj, sau mai rau MysqlTrist frate... de asta s-a ajuns aici. cu oameni sarcastici ca voi, nu stiu ce vreti sa dovediti, ca sunteti in plm lem, leet .. ninja.. i don't know... dar plm acum numai e underground...e marketing.. oricum eu nu dau vina pe voi... ci pe sistem. Quote
Aerosol Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Salut blackguy si bine ai venit in comunitate. Quote
FaramirSV Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Salutare si bine ai venit.Toate cele bune si succes in continuare. Quote