adyyy Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 toti vb pe toate site-urile blogurile...etc de conquiztador killer 2.0 si ca cei de la rstzone sunt egoisti.... ca nu-l face pubilc loool pai voi daca creati un program de aflat parole la yahoo ....etc (lool ) l-ati face pubilc pe net ? nu prea cred asa ca ..... :mrgreen:
nicu1991 Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 his point is smalldoh nu il fac public dar vau aratat ca se poate
adyyy Posted March 22, 2008 Author Report Posted March 22, 2008 nu e nici o poanta da astia sunt disperati ( copii de pe diverse site-uri)ca vor conquiztador killer 2.0si eu il vreau toti il vrem nu trebuie sa-l faca pubilc
Argentin Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Daca l-ar face public ar fi haos.Lumea s-ar oftica prea mult si nu s-ar mai juca.Si cel mai rau lucru ar fi ca cei de pe Conquiztador sa-si piarda jucatorii.Asa ca ar face ceva in legatura cu asta.Deci il foloseste cine e destul de destept incat sa stie cum sa-l hacker-easca.Eu am o vaga idee si cred ca e singura posibilitate.Pentru ca si eu fac jocuri Flash dar acum trebuie sa invat pentru olimpiada si nu am timp sa fac asta.Oricum acum stiti de ce nu se face public.Pentru ca ar fi haos si apoi s-ar lua masuri de protectie si nimeni nu l-ar mai putea folosi.Si ce-i care se dau mari au si dreptul.Oricine s-ar da mare daca ar fi gasit o cale sa hacker-easca cel mai in voga joc online din Romania nuh?
Nytro Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 nu e nici o poanta da astia sunt disperati ( copii de pe diverse site-uri)ca vor conquiztador killer 2.0si eu il vreau toti il vrem nu trebuie sa-l faca pubilc Eu nu il vreau .
Guest Nemessis Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Ce va mananca pe voi sa deschideti topicuri separate despre conquiztador nu stiu. Topic inchis si zi merci ca nu iti iei ban.