Mr.BlackGuy Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Principala întrebare a unui încep?tor în "Hacking" este cum s? m? ascund ca s? nu fiu g?sit pentru faptele care le voi comite? În primu rând ne trebuie un VPN(Virtual Private Network) el ne va ajuta s? ne ascundem ipurile, eu folosesc CyberGhost 5 premium, dar este ?i versiunea free, l-am ales pe acesta deoarece nu ?ine logs. Eu pe calculatorul meu înafar? de VPN mai folosesc ca browser TOR(acest browserul te ajut? s? fi "anonim" pe internet, ascuzanduti ip-ul ?i ne oferind date despre ?ine siteurilor, pe lâng? acestea de ce s? m? risc când fac ceva, a?a c? mi-am f?cut o ma?in? virtual? Tails(un sistem de operare destinat protej?rii tale), acum un pont pentru chestii mai "complicate" pe lâng? acestea, dau un exemplu "accesarea sistemelor unor companii" recomand pe lâng? vpn tor ?i restu în acesta ma?in? virtual? s? v? conecta?i c?tre un RDP(FURAT sau cump?rat de la cineva care la furat) ?i de acolo face?i ce vre?i. Pe lâng? acestea se mai pot folosii ?i nologine, un nologin este un sistem linux care nu permite autentificarea asta însemnând c? nu se poate modific?/însera/?terge informa?ii dup? el. Eu recomand ?tergerea conturilor dup? re?elele social? gen(facebook,twitter,hi5,linkedin sau dup? siteurile de anun?uri, angaj?ri, oriunde este postat date despre ?ine reale), dac? face?i ni?te chestii dubioase v? trebui s? renun?a?i la e-commerce ?i e-banking, c? serviciu de e-mail nu recomand yahoo,google,microsoft recomand o re?ea anonim? de e-mail gen mailinator.com prime?ti emailul pe un email f?cut de ?ine pentru câteva minute dup? îl dezactivezi, pentru siteurile care necesit? confirmarea prin telefon recomand Receive SMS Online for FREE - UK,Romania,USA,Thailand,Spain,India . Acum degeaba face?i toate acestea dac? v? încrede?i în cineva ?i dezv?lui?i date despre dumneavoastr?. Pe internet nicioadata s? nu ai încredere în cineva, s? nu î?i faci un prieten care s?-i spui date despre ?ine deoarece po?i pica plas? în metod? numit? "Inginerie social?". Ca re?ea de comunicare, recomand jabber, folosind programul de autentificare numit pidgin ?i soft-ul de criptare a conversa?iilor numit OTR, ceva gen TOX. Quote
Worm64 Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Cum te ascunzi?In timp ce dai cu haviju',iti pui o ?oal? in cap, ?oala sa fie de preferat cu rapirea din serai. Quote
quadxenon Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Tre sa ai ganduri sinucigase sa crezi ca un provider de Vpn sub jurisdictia din Romania nu tine loguri. Quote
unic Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 (edited) 1. CyberGhost - Tor - nologine = esti incepator, de ce ? Pentru ca daca aveai ceva cunostinte in domeniu nu foloseai balari de genul asta si iti faceai tu propriul vpn sau server si dupa ce iti faci treaba il anulezi sau il postezi pe diferite forumuri sa intre fraierii pe el, atunci ai si un motiv sa zici ca l-ai gasit pe net2. Stergerea conturilor de facebook, twitter, hi5 - de ce sa le sterg? Pot fain frumos sa imi fac un cont fake si sa iti spun da ma asta sunt eu si tu creezi ceea ce spun dar in realitate eu te fac sa crezi ceva si eu sunt altcineva, totul se face cu cap3. De ce sa nu folosesc emailuri de yahoo, google, microsoft ? - Ca idee poti folosi emailul altuia, le prinzi usor cu istealer etc, ca sa induci oamenii in eroare te folosesti de identitatea altuia4. De ce mi-as face prieteni pe internet de exemplu de ce sa fiu eu prieten cu tine sau cu altcineva si sa iti spun cine sunt si chestii de genul ? ma crezi tampit sau ce? esti prieten pana faci rost de ceea ce ai nevoie si atat, de ce te-ar interesa pe tine cine sunt eu ? PS:Tutorial scris de un incepator, cunostintele tale in domeniul asta sunt sub mediu Edited April 30, 2015 by unic Quote
Guest Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Salut, te-ai uitat si peste postul lui ps-axl?Cum sa te ascunzi eficient Quote
dany_love Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Salut Mr.Black.Multumim de tutorial.Ideea este ca in carti multe metode sunt invechite si depasite.Fiecare isi gaseste singur drumu catre anonimitate in functie de ce anume face pe calculator.Ca si client de email recomand cu caldura tuturor "sigaint".Va pup. Quote
Mr.BlackGuy Posted May 1, 2015 Author Report Posted May 1, 2015 Ce am scris eu este doar un punct pentru încep?tori, tutorialul trebuia s? aibe mai multe categorii dar nu am avut destul timp s? m? ocup. Quote
virusdivin Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Daca voi credeti ca in 2015 te poti ascunde asa usor.....si ca un vpn va poate salva de orice problema care o faceti eu zic ca va inselati amarnic!Totul depinde de problema!De cat gunoi puteti lasa in urma voastra! Ca trebuie si cineva sa curete nu? Quote
Sveratus Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 Chiar ?i cei cu tor au fost prin?i , nu mai e ca pe vremuri.. Anonimizarea e doar o fantezie Quote