Jump to content
Malla

Cum sa dau sms cu alt nr` nu merge

Recommended Posts

Posted

faza cu "dat sms dar cu alt numar"

ex: "La inceputul mesajului scri asa *nm*ri#numarul care vrei sa apara.mesajul.

ATENTIE!!! Nu folositi in mesaj nici o virgula nici un punct nici o litera mare, doar spatii.

Exemplu: *nm*ri#0700000000.sa sti ca "

nu reusesc ..primesc acel mesaj dupa cu : "Mesajul pentru 074******* , cu nr. de identificare ************* a fost trimis in [data si ora] dar cand primesc mesaju nu arata alt numar e un mesaj normal ...stie cineva de ce sau alta solutie

Posted
faza cu "dat sms dar cu alt numar"

ex: "La inceputul mesajului scri asa *nm*ri#numarul care vrei sa apara.mesajul.

ATENTIE!!! Nu folositi in mesaj nici o virgula nici un punct nici o litera mare, doar spatii.

Exemplu: *nm*ri#0700000000.sa sti ca "

nu reusesc ..primesc acel mesaj dupa cu : "Mesajul pentru 074******* , cu nr. de identificare ************* a fost trimis in [data si ora] dar cand primesc mesaju nu arata alt numar e un mesaj normal ...stie cineva de ce sau alta solutie

legat de *ri# poti pune "*ri#" la inceputu mesajului si mesaju o sa fie fara numar :) adik mesaj cu "necunoscut" dar din cate stiu eu merge numai pe orange pe vodafone am incercat acu ceva timp si nu a mers
Guest catalinkm
Posted

*nm# = NOTIFICARE Mesaj(e ca un fel de raport de reemitere) si nu are nici o legatura cu numarul ascuns!

Pentru a da cu numar ascuns de pe orange era *RI# dar acum nu mai merge, a fost oprit serviciul...

Posted

drdrre telu meu are din setari optiunea de ascundere a numarului atat pentru apeluri cat si pentru sms'uri ! :? eu am un philips acum nu stiu dak au toate telefoanele cel putin al meu are :D