UltimaConfruntare Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Calculatoru tau e parolat si tu vrei sa o schimbi faci in felul urmator...1) Apesi CTRL-SHIFT-DEL de 2 ori cand esti unde trebe sa bagi parola si bagi un user la nimereala si ve-i intra in pc fara sa ai acces la nik de park pc ar fi formatat.2) Intri in Start>Run scrie CMD apesi enter....3) Scrii net user AICI_Userul_Care_are_parola * si enter4) apoi bagi o noua parola de 2 ori si dai restart5) ai acces iar la pc Sincer metod e proprie am vz 2 metode si leam imbinat nu am copiat am vz un post de la unu ca ii pune parinti parola pe pc.... si am zis sa ii ajut ....Daca sti metoda din alta parte sami zici si mie ca eu gasito nu mie greu sa nu mint dar ma laud si eu si daca e ceva varza dar fie:)) Sper sa va fie de ajutor ... icercati si voi Am descoperit si cum sa ma feresc de asta dar asta e alceva poate alta data :twisted: Ast Comentari
AhEaD Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 http://rstcenter.com/forum/cum-schimbati-parola-administratorului-t10706-15.rst
UltimaConfruntare Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 da stiu asta dar nu stia nimeni metodele imbinate defapt asta cred eu fie aia cu useru si asta is 2 metode care le am aplicat si mie mio mers si la un prieten fie ... Bafta
mcrisl Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 pe ce tip de windows merge, eu am incercat pe win 7 si nush dc nu imim merge metoda asta . new noob xD
raynor009 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 (edited) Ce imi mai bateam joc la scoala de profesoru de informatica, aveam windows xp pe calculatoare si nu isi dadea seama cum intram tot timpul pe contul de administrator sa instalez jocuri si alte tampenii imi dadea numai 2 cand ma prindea .. ah ce vremuri bune Edited February 4, 2013 by raynor009