Jump to content
valoaredaiamare

Iphone 5c Icloud locked

Recommended Posts

Posted

eu din cate stiu nu se poate scoate si cei care daca ar stii sa faca asa ceva nu ti-ar da tie pontul. in oras la mine este unul , de fata cu tine scoate.. e un gsm, acuma nu stiu ca nu am incercat niciodata sa-ti spun ca da 100 % ti-l scoate. am auzit pe altii care au fost la el si telefonul nu trebuie sa aiba mesaj pe el . in rest daca e blocat cu mail si parola ti-l poate scoate.

Posted
Salut, am tot cautat informatii despre Icloud / scoaterea acestuia, opiniile sunt impartite in doua... deci pana la urma se poate sau nu scoate icloud de pe un iphone?

Ii pui mailul si parola apoi dezactivezi din meniu.

Posted (edited)

Cel mult un dns bypass, https://iclouddnsbypass.com/

Tutorial:

Mai scoti ceva functionalitate din el cum ti se arata si in video, macar nu-l ti degeaba, dar nu o sa scapi de iCloud Lock.

eu din cate stiu nu se poate scoate si cei care daca ar stii sa faca asa ceva nu ti-ar da tie pontul. in oras la mine este unul , de fata cu tine scoate.. e un gsm, acuma nu stiu ca nu am incercat niciodata sa-ti spun ca da 100 % ti-l scoate. am auzit pe altii care au fost la el si telefonul nu trebuie sa aiba mesaj pe el . in rest daca e blocat cu mail si parola ti-l poate scoate.

Ai auzit de la unul la care la randul lui a auzit si el de la cineva, dupa care ai auzit si tu si de fapt tipul de la GSM parca e var cu Tim Cook.

Calmeaza-te, tu continua sa pui crack-ul la GTA 5 si nu mai dezinforma oamenii.

zgUaKj8.jpg

Edited by prafuit
Posted

Tu le sti pe toate prafuit-ule, daca iti aduc om si iti demonstrez ca a scos icloud-ul a ? ce zici ? comentati aiurea ..

Cel mult un dns bypass, https://iclouddnsbypass.com/

Tutorial:

Mai scoti ceva functionalitate din el cum ti se arata si in video, macar nu-l ti degeaba, dar nu o sa scapi de iCloud Lock.

Ai auzit de la unul la care la randul lui a auzit si el de la cineva, dupa care ai auzit si tu si de fapt tipul de la GSM parca e var cu Tim Cook.

Calmeaza-te, tu continua sa pui crack-ul la GTA 5 si nu mai dezinforma oamenii.

zgUaKj8.jpg

Posted
Tu le sti pe toate prafuit-ule, daca iti aduc om si iti demonstrez ca a scos icloud-ul a ? ce zici ? comentati aiurea ..

TeLpoCE.png

Marire de penis 100% garantata.

qijUhfW.png

Cum spuneam nu mai dezinforma oamenii, mai mult de ce i-am dat eu nu o sa gaseasca, exceptand cateva tepe. Nu e nici primul nici ultimul care are iCloud Lock si vrea sa scape de el.

O alta metoda, doar ceva mai costisitoare ar fi sa gaseasca un 5C care e intr-o stare foarte proasta, dar care nu are iCloud Lock si sa i-a placa de baza din ala si sa o inlocuiasca pe a lui, sau sa gaseasca o placa de baza pentru 5C si sa o inlocuiasca, vad ca preturile sunt undeva de la 400 pana la 600 lei, asta pentru 5 sau 5s, nu prea vad pentru 5C, dar in schimb 5C-uri care arata bine si fara defecte vad ca sunt incepand de la 800 lei, deci e stric alegerea lui ce vrea sa faca, dar in nici un caz nu o sa scape de iCloud Lock prea curand.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...