Jump to content

lrdmafia

Active Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lrdmafia

 1. nu mai functioneaza nici arhiva aia , au facut update cei de la whmsonic la alta versiune noua + ip-ul " 67.228.53.90 " care e dat in tutorial nu mai raspunde ... deci nu mai ai sanse...
 2. esti tu in stare... bravo fa tu peste.. nu stiu dc te agiti ? am zis ca nu merge mai mult,, doar sa faca altul cont sa-ti trimita tie mesajul ala.. si sa primesti tu pe langa el acei mb.. altfel nu vad..
 3. eu am ajuns la 4500 de mb si mai departe nu merge
 4. am un voucher de la emag in valoare de 30 de lei.. cine are nevoie ca nu am la ce folosi ?
 5. stiu un prieten de-al meu care a mai avut problema asta si so dus la cineva ca a zis ca poate... si omul ala a venit cu un generator de parole a bagat stikul lo lasat vreo 4 ore si yo spart parola a putut intra pe el.. si a schimbat-o si mergea.. dar dupa 2 zile a crapat cu tot dvr-ul
 6. AM SI EU UN STICK SI IMI TOT DA " DISK IS WRITE PROTECTED " Am incercat toate chestiile de pe net si nu a functionat..
 7. ASUS, SERIOUX, TENDA astea sunt cele mai pacatoase routere cu care m-am confruntat pe o retea de internet, pe tplink WR840N iti pui ddwrt si este mult mai stabil .
 8. fa-ti frate singur script .. da /usr/bin/mysqldump -u root --password= baza > all_database.sql /usr/bin/7za a -mx=9 7zfilename.7z all_database.sql /bin/mail -a 7zfilename.7z -s " backup file " mailul tau , < / edit: scuze, am uitat sa zic.. il bagi in crontab 1 */4 * * * /backup.sh si ti-l face din 4 in 4 ore.. ce asa greu
 9. Tu le sti pe toate prafuit-ule, daca iti aduc om si iti demonstrez ca a scos icloud-ul a ? ce zici ? comentati aiurea ..
 10. din suceava sunt, si daca vrei pot sa iau legatura cu baiatul de la gsm sa-l intreb ce preturi are etc, ca nu stiu exact,
 11. eu din cate stiu nu se poate scoate si cei care daca ar stii sa faca asa ceva nu ti-ar da tie pontul. in oras la mine este unul , de fata cu tine scoate.. e un gsm, acuma nu stiu ca nu am incercat niciodata sa-ti spun ca da 100 % ti-l scoate. am auzit pe altii care au fost la el si telefonul nu trebuie sa aiba mesaj pe el . in rest daca e blocat cu mail si parola ti-l poate scoate.
 12. dupa ce mi-am mancat zilele cu el. a functionat. superb
 13. daca ar merge ar fi bine, dar nu merge, chiar daca adaugati o placa de retea virtuala cu ip-ul 67.228.53.90 , tot apare trial. deci nu puteti pacalii deloc sistemul
 14. CentOS-ul fratilor. de 4 ani lucrez in el. web hosting, retea net, etc. tzapan mere si sunt multumit de el
 15. dc te bagi frate in seama aiurea?? am intrebat frumos , faci posturi sau ce? . amaratule
 16. a testat cineva? mie imi da eroarea asta >? INFO:A Required Parameter Access_token Is Missing, Please Check And Try Re Submitting
 17. Incearca sa l conectezi la wireless sa vezi daca capata semnal. Eu tot asa am patit si pana sa mi dau seama ca trebuia de conectat la wireless l am desfacut de 50 de ori..
 18. un crack bun pentru gta 5 ? am incercat pe toate nici unul nu merge...
 19. am rezolvat, va multumesc pentru ajutor. cu "transfer-on-lan " amandoua pc-uri pe ip-uri statice le-am setat si am copiat in 2 ore maxim .
 20. am rezolvat pana la urma. 2 ore imi apare ca transfera la 60 gb. am scos router-ul si am facut setarile la net direct pe pc.
 21. da chestia ca unul dintre calculatoare e conectat la router si-mi apare ip-u de forma 192.168.0.1 pe " transfer on lan "
×
×
 • Create New...