Cyb3rGhost Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 (edited) Dupa parerea mea un site de rahat.Nu te supara, este doar o parere... ON:\\ Un mic sfat daca vrei, pune mana si invata cat mai mult si vei reusi sa ajungi la un nivel mai ridicat ca si eu am facut unele greseli dar am stat si m-am gandit si am realizat ca nu am procedat bine.Mi-am cerut scuze si am luat-o de la capat cum s-ar spune.Eu nu iti fac morala dar poate o sa te ajute ce spun eu. Edited May 16, 2015 by Cyb3rGhost
Speed123 Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Dupa parerea mea un site de rahat.Nu te supara, este doar o parere... ON:\\ Un mic sfat daca vrei, pune mana si invata cat mai mult si vei reusi sa ajungi la un nivel mai ridicat ca si eu am facut unele greseli dar am stat si m-am gandit si am realizat ca nu am procedat bine.Mi-am cerut scuze si am luat-o de la capat cum s-ar spune.Eu nu iti fac morala dar poate o sa te ajute ce spun eu. Tu taci in mortii matii , daca stai sa te uiti la topicurile tale , toate sunt de cacat.
Cyb3rGhost Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 (edited) Nu dovedesti nimic daca injuri, inteligenta de maimu??.Nu cred ca daca vorbesti asa dai dovada de ceva anume, dar fiecare dupa cat il duce nuca in loc creier. Edited May 16, 2015 by Cyb3rGhost
steelforge Posted May 16, 2015 Author Report Posted May 16, 2015 Daca va rog sa nu incepeti un flame war se poate? Am inteles ideea asta din celelalte topicuri si totusi eu ma bazez pe "orice munca se incepe de jos", nu ma astept sa fiu laudat ci pur si simplu un coment "bun, mai exerseaza", "inca mai ai de invatat" daca pricepeti ideea.Nu m-am suparat deloc si la celelalte critici negative pe care le-am primit, doar ca am fost putin nervos din cauza lui @Rickets ban permanent).
Cyb3rGhost Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Nu stiu daca am zis ceva rau dar apar maimute ca ala de mai sus care injura aiurea.In fine...un inceput destul de ok cu acel xss.
askwrite Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Daca va rog sa nu incepeti un flame war se poate? Am inteles ideea asta din celelalte topicuri si totusi eu ma bazez pe "orice munca se incepe de jos", nu ma astept sa fiu laudat ci pur si simplu un coment "bun, mai exerseaza", "inca mai ai de invatat" daca pricepeti ideea.Nu m-am suparat deloc si la celelalte critici negative pe care le-am primit, doar ca am fost putin nervos din cauza lui @Rickets ban permanent).eu sunt arogant? )))))))))))))) ))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) ba coaie tu la toate topicurile in care postezi un xss spui "scuze ca n-am spart nasa fbi etc" si tot pe mine ma faci arogant????????