______ Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Stiu k o sa iau ban ,dar macar lamuriti-ma si pe mn de ce dracu am luat ban(Picolo) :evil: :twisted: ???????????? Quote
Caracal Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Stiu k o sa iau ban ,dar macar lamuriti-ma si pe mn de ce dracu am luat ban(Picolo) :evil: :twisted: ????????????pt post in genul "WAW! super tare" "ms" "thnx" "sunt loser si vreau sa fac posturi multe asa ca postez aiurea doar ca sa ma bag in seama chiar daca nu am nimic de spus...eu o sa postez si o sa enervez lumea! de ce? pt ca am 12 ani si mai mult nu ma duce capul...doar n`am facut degeaba contul, nu?!"d-aia Quote
______ Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Am multumit pt 2 jocuri de telefon , si am zis k pe un anumit tel poti sa ai jocuri doar prin wap ... Crede-ma k nu vreau sa ma fac remarcat ... si nu vreau sa deranjez pe nimeni, vreau doar sa contribui cu ceva util... faza e k nu e prima data cand iau ban , poate aq am luat pe bune ,dar in urma cu ceva tp am primit ban fara nici un motiv plauzibil ... astept un rasspuns concret Quote
loki Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Doar un mic sfat: citeste regulamentul mai intai (mai ales ca nu e prima data cand iei ban, raspunsul deobicei se afla in intrebare), poate ti se va parea mai restrictiv decat pe alte forumuri din cauza valului de conqizdadori si alte natii. Iti poti recunoaste vreo greseala pe acolo, macar afli de ce sa te feresti pe viitor. Banuiesc ca nu ai ban pe IP deci nu a fost grav, sau te chinui sa intri din alte parti.Ma mir sa primesti o explicatie plauzibila atat timp cat mergi din primul post pe ideea ca iei ban.Editat mult mai tarziu:Am multumit pt 2 jocuri de telefon , Frumos dar nu mai multumi decat daca le-ai cerut tu si te-a ajutat cineva, altfel deviezi topicul. Quote
______ Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 pai dupa ce am luat ban de 2 ori ma astept sa iau si a 3a ...Imi cer scuze k tot yo am gresit ... Rog un moderator sa stearga postu , M-am lamurit Quote