Guest Kronzy Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Bugtroid este un instrument inovativ dezvoltat de echipa de BugTraq-Team.Principalele caracteristici ale acestei aplicatie este c? are mai mult de 200 de instrumente pentru Android si Linux (PRO) pentru pentesting.Are un meniu clasificate în func?ie de natura instrumentului poti g?si:1 Anonymity : Proxy BrowserClean MasterQuickLab cleanerOrbotFakegpsChangeMacOrwebProxydroidIP CheckerProxy serverDireccion IPSpy Kit-Universal Mailer2. 802.11(WIFI)Claves wifiWifi AnalyzerWifiLeaksMac2wepkeyWifiKillWifi RadarAirmon3. BruteForce Router Brute ForceRouterpwnWIBR4. DDOS AnDOsidDroidswarmLoic 1Loic 2SMS BomberSMS reliatorOFS Doser5. Crypto HashDroidHashDecryptCryptoniteAPGCrypticSMSHashPass6. Forensics LoggyWifi Credetials RecoveryUndeleteCellID InfoaLogcatExit Viewer7. Networking Wirless teherNetowrk port databaseaNmapFoxfiFingAndFTPAndSMBWake on LanConnectBotSSHtunelConnect SQL8. Pentesting Bulbsecurity frameworkNessusZantiDsploitWifiinspect9. People Search 123peopleGmon2Wigle Wifi WardrivingPeople SearchSearch PeopleKGB People9.Remote Flu ClientDynDNSBlue RemoteNo-IpAirdroidTeamViewerAndroid VNC10. Scripting Scripting for androidPerl for androidPython for androidLlamaScript Launcher11. Security Stripg GuardKeepassDroidwallWifi ProtectorBLacklist apkSecurity Key GeneratorRedPhoneDroidSheep Guard12. Sniffers SSLStripDroid SniffDroidsheepDsploitSharkShark ReaderFacesniffArpSpoofIntercepter-NG13. System Root BrowserAutorunCpuoverlayZarchiverOsmonitorROM toolbox LiteandroPHP14. Web Admin Panel Finder.15. Av's VirusTotalZoner AntivirusAntivirusDr WebAvastAviraDownload : DepositFiles Edited June 5, 2015 by Kronzy
Guest Kronzy Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 AirMon GUI License 5.00 USDmulte sunt cu plataCauta pe aptoideAirMon | Android Apps (Free APK) | Aptoide - Android Apps Store
buxmen Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Aceiasi problema "You need to purchase Airmon Binaries"E cu plata. Edited June 4, 2015 by buxmen
buxmen Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ce instrumente imi trebuie pentru a sparge o retea wi-fi si a monitoriza traficul ?
iulik Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ce instrumente imi trebuie pentru a sparge o retea wi-fi si a monitoriza traficul ?un ciocan si binoclu Foloseste whireshark pentru monitorizare / bruteforce.
iulik Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 TC , prea mult spam , intrebari pe PM.Nu ai dat T/C, nu mai da-ti TC ( @Aerosol ) , nu e nici un spam sau offtopic (intr-un post chiar voiam sa dau si eu un reply, [nu era nici un post offtopic] si vad "T/C prea mult offtopic" de la unul dintre voi) ma faceti sa cred ca nici nu stiti ce inseamna aceste cuvinte. Tin sa cred ca o faceti doar sa va laudati ca aveti acest privilegiu.Fuck, presimt ca o sa imi iau ban deoarece o sa imi da-ti report, adevarul doare.