cristi2008 Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 am o intrebare.care ar fii cea mai buna metoda de comprimare.daca puteti sa dai si exemple de programe v-as fii recunoscator. Quote
shelu Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Cele mai cunoscute arhivatoare sunt:WinRar WinZic WinAce (cu foarte multe variante pt fiecare)Nu pot sa-ti spun care e cel mai bun din acestea 3, parerile difera foarte mult. Eu folosesc WinRar, mi se pare rapid, eficient, usor de folosit si ti-l recomand si tie.Am auzit ca Uharc ar fi foarte bun, insa eu nu stiu nimic despre el. Quote
darkking Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 depinde ce vrei sa compresezi... imagini, fisiere text/doc/..., muzica O.o, filme O.o, programe, nush...de exemplu pt. fisiere mici si multe, recomand KGB Archiverpt. restul winRar/WinUha. Quote
cristi2008 Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 eu folosesc win rar.si sa va dau un exemplu am comprimat 99 mb de muzica si dupa comprimare mi la facut de 98 si de asta zic Quote
loki Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 mp3 si jpg sunt fisiere compresate, la ele nu prea merge compresia. V-ati intrebat vreodata de ce tutorialele video de pe RST au vreo 100 mega si arhivate vreo 4? Filmele nu sunt compresate ca sa isi pastreze calitatea probabil.TIP: Daca aveti de compresat asa ceva evitati sa dati BEST, dati ceva mai putin, testati eventual, am observat ca BEST nu prea face nimic la anumite fisiere compresate. Quote
shinnok Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Cel mai bun pe care am reusit sa pun mana este KGB Archiver.http://kgbarchiver.net/Insa dureaza destul de mult daca vrei sa compresezi/decompresezi fisiere de GB cu max compression level.Si vezi ca nu prea ai postat unde trebuie Aici e topicul Sugestii pentru forum. Quote