kynder Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 deci deschid topicu' asta.. pentru ca stau de vreo 1 saptamana si incerc sa gasesc ceva la jocu' asta..am incercat l2walker.. nimic , superman.. nimicactually cu wpe pro am analizat pachetele care le trimit si le primesc cand dau un enchant.. si sunt decat 72 de pachete dar nu pot sa decriptez.. nu stiu daca cineva.. reuseste.. sau .. alti playeri sa .. incerce .. dunno, maybe some help. Quote
Kyonis Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 din cate stiu exista un sigur exploit pentru enchant si la ala se foloseste l2phx...e ceva legat de wh mi se pare nu stiu sigur...e privat exploitu.. Quote
hellhacker2 Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 din cate stiu eu....numai l2 walker ce mai merge(nu stiu sigur daca pe kamael) pt ca majoritatea bugurile s-au rezolvat intre Interlude-Kamae Quote
kynder Posted March 31, 2008 Author Report Posted March 31, 2008 am reusit in sfarsit sa modific orice valoare din alt+t ( statusu' playerului ) dar valorile nu raman asa dupa ce atac ceva.. presupun ca are legatura cu gameguard ( am citit pe niste forumuri ca exista patch .. sau ceva de genu' )again.. sugestions pentru ca sa ramana salvate valorile ?! Quote
Kyonis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 gameguard nu are nici o legatura cu asta...el nu face decat sa blocheze ce i se pare aiurea...tu ai trecut de el deja...serveru modifica statusu...probabil vreun antihack ceva...vezi sa nu iei ban Quote
kynder Posted March 31, 2008 Author Report Posted March 31, 2008 pai tocmai.. statusul modificat ramane pana atac ceva.. ma gandesc ca atunci gameguardu observa ca.. e ceva in neregula..cat despre ban nu cred ca sunt vazut.. ca ma joc de vreo 3 zile cu prostiile astea.. si nimic.. desi in primele ore m-a teleportat un admin in jail si m-a omorat :shock: Quote
darkking Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Atata timp cat nu poti modifica baza de date, nu poti face nimic, deoarece 90% din MMORPG-uri sunt server-side. Ce poti face este sa modific local clientul (memory edit), sa citeste/interceptezi/trimiti pachete. Dar nu poti dupa itemuri de exemplu, pentru ca server-ul stie daca a fost sau nu generat un event de drop item pentru caracterul tau, iar daca tu iti creezi un item, fie ca poti sa-l iei si iti dispare la logout, fie ca nu poti sa-l iei, fie ca intri in jail/ban.Nu are rost sa stai sa te chinui, oricum nu este ceea ce vrei nici privat, si euincercam asta acu' vreo 4 ani de zile la alt joc de genul pana am realizat ca nu ai ce sa-i faci. Vezi urmatorul link pentru mai multe detalii:http://www.elitepvpers.de/forum/lin2-exploits-hacks-bots-tools-macros/ Quote