Jump to content

kynder

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kynder

  1. cateodata firefox mai ia prostia aia cu script is not responsive [continue, stop script] si din cate vad firefox ia crash, de la ce e?
  2. cum pot verifica daca un iphone e blacklisted avand IMEI ?
  3. avand user/pass la un cont de facebook, este posibil sa postez ceva folosind api-ul lor fara sa imi mai apara vreo fereastra(niciuna) ?
  4. parsez un document xml cu dom parser in java si am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea problema : este posibil sa citesc din xml un tag din interiourl altui tag? <root> <ceva> <nume> alaa </nume> <tag> <x>4</x> <y>5</y> </tag> </ceva> <ceva> alta componenta..</ceva </root> adica sa pot sa citesc valorile lui x si y din interiorul <tag>?
  5. totul e 100% legal. nu vreau sa fac reclama la niciun fel de site, subiectul spune totul. cine e interesat sa imi dea un pm, si o sa primeasca detalii concrete (sunt implicat).
  6. ai accesul blocat la google/youtube? cred ca gasesti suficiente materiale care sa te ajute sa rezolvi proiectul, care ,nu e cine stie ce din punct de vedere al dificultatii.
  7. kynder

    help java

    #1 am de definit (si implementat ulterioar in java) din punct de vedere obiectual conceptul de masina si vroiam sa vad cat mai multe modele. doresc sa fie cat mai stufoasa definirea, nu doresc cod (il voi face eu). #2 pc1 legat la pc2 prin socket. cum pot obtine pe pc2 o copie a obiectului de pe pc1 in java fara folosirea metodei clone().
  8. @zatarra nu ma prind de ce vrei sa zici ! @zamolxis vreau sa fac ceva de la zero, nu doar sa implementez ceva deja functional
  9. salutare tuturor, doresc sa fac un program in java care sa ma ajute sa gasesc cea mai scurta ruta auto si vroiam sa cer niste sugestii referitoare la interfata, cum sa fie cat mai usor de folosit,dar totodata sa cuprinda cat mai multe gadgeturi. si inca ceva, cum pot face sa am o harta dedesubt si sa pot colora o anumita ruta specificata
  10. kynder

    thread help

    asta vroiam si eu sa vad, daca exista cumva vreo alta metoda, desi nu prea vad cum pana la urma e mai eficient decat liniar, nu cu mult , dar totusi, e mai eficient deci asta e. astept inca raspunsuri
  11. kynder

    thread help

    am de facut o sortare folosind threaduri dar am urmatoarea problema teoretic threadurile sunt folosite pentru eficienta, right? iar eu intr-o sordare trimit unui thread cate o bucata din vectorul meu initial ce trebuie sortat, dar la final cand imbin rezultatele celor N thread-uri nu obtin o secventa ordonata (crescator,desc) deci mai trebuie sa folosesc un thread care sa imi sorteze aceste ultime bucati ale vectorului initial; acest thread asteptand terminarea celor N threaduri. deci unde e eficienta? daca aveti o alta varianta pentru implementarea sortarii folosind thread-uri va rog postati aici le: c++, scuze ca nu am mentionat algoritmul cerut e merge-sort si il am deja implementat (in metoda secventiala), eu vreau sa stiu cum fac in thread-uri, adica folosesc un thread in plus care sa astepte dupa celalalte N ?
  12. nu stiu daca ai observat dar.. thread-ul e inceput pe 02-28-2008, 04:00 PM deci e ceva vreme de atunci ! referitor la intrebarea "unde lucreaza" e o mare tampenie . ma mir ca nu ai intrebat si ce culoare au chilotii. autorul a incercat sa explice (pentru necunoscatori) cam din ce campuri e format un cnp si ai venit tu sa te dai mare.
  13. kynder

    Cosmote

    no problem here.. merge chiar perfect ! @craiova
  14. nu ma intereseaza decat numele exploitului, deci sursa
  15. era un exploit care "ingheta" pc si avea nevoie de ip target stie cineva cum se numeste, eu nu imi aduc aminte
  16. aici gresesti, raspunsul e 2, presupunand ca i are valoarea initiala 0 cat despre cout << (++i + ++i + ... de n ori ++i) actioneaza ca n^2; deci raspunsul la cout << (++i + ++i + ++i) = (3+3+3) = 3^2 = 9;
  17. kynder

    problema

    eu ma gandeam ca sa bag tot ce e intre spatii inntr-un vector. de exemplu: "class C : public F" sa "intre" in v[0]=class v[1]=C v[2]=: v[3]= public v[4]=F, pentru ca imi e mult mai usor sa verific apoi ce sa fac. nu trebuie sa verific if,for,while pentru ca sunt corect asezate.. eu trebuie sa tratez decat cazurile cand sa adaug "\n" si "\t"; cat despre exceptii.. e aiurea rau ca nu prea-mi dau seama cum sa fac,dar mai e pana ajung la exceptii.
  18. kynder

    problema

    ideea e ca dupa ce transfer totul pe o linie nu stiu cum sa continui. adica nu stiu prin ce metoda mi-ar fi mai usor sa tratez toate cazurile, si eventual si cateva exceptii. tu ce zici ?
  19. kynder

    problema

    salutare asta e proiectul meu la facultate sa fac un program in c++ care sa indenteze fisiere sursa exemplu: din codul asta sa imi transforme in codul asta nu vreau mura-n gura cod, ci o idee de pornire. ideea mea e sa transfer textul din fisierul neindentat intr-o singura linie in alt fisier si de acolo sa tratez fiecare caz in parte ( {,},public:,private:,protected:,etc) dar vreau sa vad si alte pareri.
  20. asta e designer'ul de la subaru
  21. nu stiam ca asa se sparge un firewall foarte folositor tutorialul.. 2 thumbs up
  22. kynder

    Cuil

    nu am nimic impotriva.. dar consider ca e o pierdere de timp.. nu suport modul de a afisa rezultatele.. poate din cauza ca m-am obisnuit cu gogoloi.. google nu va mai fi ajuns din urma.. sau cel putin, nu va fi intrecut niciodata
  23. kynder

    Site dubios

    din cate imi aduc aminte am primit asa ceva si eroarea aia e o frectie .. am impresia ca e de la server incearca pe altul.. sunt o groaza.
×
×
  • Create New...