Jump to content
kynder

Lineage

Recommended Posts

Posted

deci deschid topicu' asta.. pentru ca stau de vreo 1 saptamana si incerc sa gasesc ceva la jocu' asta..

am incercat l2walker.. nimic , superman.. nimic

actually cu wpe pro am analizat pachetele care le trimit si le primesc cand dau un enchant.. si sunt decat 72 de pachete :| dar nu pot sa decriptez.. nu stiu :)

daca cineva.. reuseste.. sau .. alti playeri sa .. incerce .. dunno, maybe some help.

Posted

am reusit in sfarsit sa modific orice valoare din alt+t ( statusu' playerului )

dar valorile nu raman asa dupa ce atac ceva.. presupun ca are legatura cu gameguard ( am citit pe niste forumuri ca exista patch .. sau ceva de genu' )

again.. sugestions pentru ca sa ramana salvate valorile ?!

Posted

gameguard nu are nici o legatura cu asta...el nu face decat sa blocheze ce i se pare aiurea...tu ai trecut de el deja...

serveru modifica statusu...probabil vreun antihack ceva...vezi sa nu iei ban :D

Posted

pai tocmai.. statusul modificat ramane pana atac ceva.. ma gandesc ca atunci gameguardu observa ca.. e ceva in neregula..

cat despre ban nu cred ca sunt vazut.. ca ma joc de vreo 3 zile cu prostiile astea.. si nimic.. desi in primele ore m-a teleportat un admin in jail si m-a omorat :shock:

Posted

Atata timp cat nu poti modifica baza de date, nu poti face nimic, deoarece 90% din MMORPG-uri sunt server-side. Ce poti face este sa modific local clientul (memory edit), sa citeste/interceptezi/trimiti pachete.

Dar nu poti dupa itemuri de exemplu, pentru ca server-ul stie daca a fost sau nu generat un event de drop item pentru caracterul tau, iar daca tu iti creezi un item, fie ca poti sa-l iei si iti dispare la logout, fie ca nu poti sa-l iei, fie ca intri in jail/ban.

Nu are rost sa stai sa te chinui, oricum nu este ceea ce vrei nici privat, si euincercam asta acu' vreo 4 ani de zile la alt joc de genul pana am realizat ca nu ai ce sa-i faci.

Vezi urmatorul link pentru mai multe detalii:

http://www.elitepvpers.de/forum/lin2-exploits-hacks-bots-tools-macros/