ovidelu47 Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Salut,un prieten si-a achizitionat un notebook pentru facultate de la un magazin Carrefour,toate bune si frumoase a ajuns cu el acasa si m-a chemat sa-i pun windows 7 pe el (mentionez ca pe notebook avea un soft de prezentare ceva in care arata capacitatile lui etc ).Am bootat pe un stick usb windows 7 am ajuns la el am dat F2 cand sa intru in bios imi cere parola,a sunat omul la magazin si aia i-au dat parola,intru in bios selectez sa se booteze de pe stick windowsul dau F10 salvez,isi da restart dar pur si simplu nu a incercat sa ia windowsul.Am vazut prin bios ca e limitat,are parole peste tot si nustiu ce sa-i fac, oare nu accepta windows 7 si ii trebuie neaparat windows 8 sau ?O sa va las mai jos doua imagini una in care se vede bios-ul si una cu modelul exact al notebook-ului .View image: DSC 0041View image: DSC 0040Astept ceva recomandari,multumesc frumos,o zi buna! Quote
albastrel Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 [solved] Toshiba Satellite C50-A Windows 7 Installation Problem - Ministry Of Solutions Quote
ovidelu47 Posted June 9, 2015 Author Report Posted June 9, 2015 albastrel in seara asta ma duc la el sa vedem ce reusesc.tqcsu problema lui banul lui treaba lui.Multumesc pentru sugestiile oferite in seara asta incerc si dau un reply daca am reusit sau nu. Quote