puscarie Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 (edited) Caut pe cineva sa imi faca un modul pentru plata sms online de la mobilpay.Nu cunosc preturile, imi pare rau. Am nevoie de Cod curat , clean. Un mic portofoliu ajuta.Plata doar prin banca sau face2face.Daca totul este "ok" , voi avea nevoie de inca un modul pentru whmcs.Multumesc.update; Am un buget de 100 euro doar pentru asta. Edited June 12, 2015 by puscarie adugari Quote
Guest Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Contacteaza-i pe cei de la Netopia, au developeri special pentru implementari. Quote
puscarie Posted June 12, 2015 Author Report Posted June 12, 2015 Contacteaza-i pe cei de la Netopia, au developeri special pentru implementari.Poate, da, dar nu si pentru mine. Quote
alinpetre Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 In primul rand ai gresit sectiunea amice , avem rubrica job.Daca scrii pe google firma programare web gasesti 2000.Dupa numele tau pe rst nu te pot ajuta .. probabil esti un cocalarModulul tau de plata ar fi cum este cel implementat la fisierulmeu.ro ( de catre mine )Ti-am dat model , exemplu si solutie.Pe viitor mergi la categoria potrivita.NU imi da P.M ca te bag de unde ai iesit Quote
Guest Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Poate, da, dar nu si pentru mine.Ciudat, pentru mine au facut implementari. Quote
puscarie Posted June 12, 2015 Author Report Posted June 12, 2015 (edited) .esti foarte stresat, du-te si da o muie sau fa o laba. Nu ma intereseaza de munca ta pentru fisierulmeu.ro!Impusca-ma, nu am postat unde trebuie. Imi pare rau. Am postat aici pentru ca aici sper sa dau de oameni potriviti pentru asta, sper. @AGSQ; Multumesc. Edited June 12, 2015 by puscarie Quote
alinpetre Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 AGSQ , nici mobilpay nu face pentru toata lumea au si ei niste standarde Quote
Guest Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Pentru ce site iti trebuie ? Am un prieten PHP Developer la piatadesiteuri cred ca te rezolva. Quote
kidink Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Poate, da, dar nu si pentru mine.Se mai uit? ?i la fa?a omului. Quote
puscarie Posted June 12, 2015 Author Report Posted June 12, 2015 Pentru ce site iti trebuie ? Am un prieten PHP Developer la piatadesiteuri cred ca te rezolva.Va fi folosit pe 2 situri. Prefer sa nu le listez, public. Daca crezi, ca prietenul poate rezolva , ca banii sunt "ok", da-mi un PM sa iti las datele mele de contact. Quote
askwrite Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 paygol sms payments - Community Addons - WHMCS Quote