jsonwhite Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 (edited) Nu de mult mi-am infiintat o firma in Romania si imi dau seama ca e cam aiurea, birocratia e cam mare. Nu mai vorbesc de taxe si impozite. Ma tot gandesc sa imi fac o firma in alta tara, gen UK. Aveti vreo experienta de genul ? M-ati putea sfatui putin ? Tin sa mentionez ca firma ar fi de IT si ca as lucra din Romania. (Sunt tanar, nu ma luati prea tare ca nu cunosc inca prea multe)Pare ca si in Bulgaria e mai bine ca la noi: Edited June 13, 2015 by jsonwhite Quote
pedala1 Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Am inteles ca vrei o firma de IT dar ce domeniu de activitate ? (realizare software, consultanta, etc). Iti poti face un offshore (recomand Delaware ~ 600euro) Quote
puscarie Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Am inteles ca vrei o firma de IT dar ce domeniu de activitate ? (realizare software, consultanta, etc). Iti poti face un offshore (recomand Delaware ~ 600euro)De ce Delaware si nu in alta parte? Vad aici mai multe variante;Offshore SUA - Delaware LLC - Lupu si Partenerii Quote
jsonwhite Posted June 14, 2015 Author Report Posted June 14, 2015 (edited) Ok, am sa ma uit si peste ce ati zis voi acolo dar vreau sa stiu, si-a mai facut cineva ? @aelius, vreo sugestie ? Edited June 14, 2015 by jsonwhite Quote
pedala1 Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 De ce Delaware si nu in alta parte? Vad aici mai multe variante;Offshore SUA - Delaware LLC - Lupu si ParteneriiPentru ca este mai ieftin. Un offshore mai scump (in zone ca Cipru, Luxemburg) iti faci atunci cand vrei sa speli sume mari de bani. Pretul il dicteaza legislatia tarii respective si confidentialitatea.In cazul lui nu este nevoie, de aceea am facut aceasta recomandare. Quote
QuoVadis Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Nu de mult mi-am infiintat o firma in Romania si imi dau seama ca e cam aiurea, birocratia e cam mare. Nu mai vorbesc de taxe si impozite. Ma tot gandesc sa imi fac o firma in alta tara, gen UK. Aveti vreo experienta de genul ? M-ati putea sfatui putin ? Tin sa mentionez ca firma ar fi de IT si ca as lucra din Romania. (Sunt tanar, nu ma luati prea tare ca nu cunosc inca prea multe)Pare ca si in Bulgaria e mai bine ca la noi:Eu am companie pe UK. Iti pot da detalii in privat daca vrei. E putin mai simplu in multe chestii dar mai scump in altele. Sfatul meu e sa cauti in alta parte. Quote