Jump to content
Nytro

Prima versiune de Internet Explorer 8

Recommended Posts

Dupa cum ne asteptam Microsoft Corporation nu poate sa stea degeaba in timp ce Mozilla este gata de a avea o versiune finala a browserului lor pe numele de Firefox, asa ca au inceput o munca frenetica pentru a dezvolta si a face functional ultima versiune, 8 , a Internet Explorer, propriul lor browser.

Daca e sa fim obiectivi aceasta prima versiune de evaluare a Internet Explorer este destul de intarziata fata de Firefox, pentru ca aceasta din urma in cel mai scurt timp va fi disponibila in varianta sa finala.

interet_interior.jpg

Ultima versiune a Internet Explorer este disponibila pentru teste intr-o multime de variante, pentru aproape toate sistemele de operare publicate de Microsoft pana acum (XP & Vista 32 si 64 de biti, Windows Server).

Intre noutati regasim management de date contextual denumit “Activities”, o noua bara de “Favorites”, filtru “Phishing” imbunatatit si “Automatic Crash Recovery”.

Noutatea abosluta in aceasta ultima versiune a IE este constituita de “Webslices” care acioneaza asemanator cu un program care aduna fluxurile RSS.

Una peste alta catre sfarsitul acestui an vom asista la o lupta acerba intre Microsoft si Mozilla pe noile browsere pregatite de ei.

Versiunea de IE 8 pentru Windows XP 32 de biti o gasiti pentru downlad si aici : http://www.hit.ro/downloads/files/Internet-Explorer-8-Beta-1.html .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...