aelius Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Ce tehnologii, aplicatii, IDE-uri si sisteme de operare folosim?- J2EE, Servlet, JavaScript, Ajax, JQuery- Protocole: SOAP, XML-RPC, HTTP, TCP (Sockets)- Server web: Tomcat- Webservice: Axis2, JAX-WS- SQL: MS SQL Server (functii/proceduri stocate, view-uri, assembly-uri), jTDS, JDBC- Java IDE: Netbeans, Eclipse (nu excludem insa pe celelalte)- SO: Windows Server, Linux (diverse distributii CentOS, Suse, Debian)Cu ce interationam?- centrale de telefonie mobila voce+ip+sms+ussd (HLR, Online Charging System - OCS, SMSC, STP)- web service-uri ale altor aplicatii interne- web service-uri externe sau ale echipamenteleor din reteaua mobilaDescrierea jobului:Ce facem?- interfete web pentru interactiunea cu echipamentele tehnice;- interfata web pentru gestiunea resurselor de numerotatie si a echipamentelor tehnice;- fluxuri de interactiune cu alte entitati externe (de exemplu fluxul de portabilitate);- "alpha testing" pentru aplicatiile dezvoltate;- suport si mentenanta pentru aplicatiile dezvoltate;Cum facem?- o echipa de cativa oameni se ocupa complet de un proiect (proiectare, dezvoltare, testare);- aceeasi oameni se vor ocupa de suportul si rezolvarea bug-urilor constatate de beneficiarii proiectelor;- pentru partea de sql se ocupa aceesi echipa, dar cu suportul patial sau total al colegilor DBA;Cateva dintre proiectele importante :1) Modulul de interactiune cu centrala Nokia2) Modulul de interactiune cu centrala Huawei3) Modulul de interactiune cu STP-urile4) Modulul de interactiune cu modulul de prepaid OCS de la Huawei.5) Fluxul de portabilitate pe Spania(conform cu specificatiile autoritatilor din Spnia)6) Fluxul de portabilitate Italia(conform cu specificatiile autoritatilor din Spnia)7) Modulul de interactiune cu HLR de la H3G Italia8) Modulul de USSD9) Implementarea mai multor fluxuri necesare pentru serviciile oferite clientilor pe Spania si Italia10) Dezvoltare de aplicatii pe stiva SIGTRANAsteptam cv-ul tau la adresa diana.bacain at rcs-rds dot ro, respectiv alexandra.barbu at rcs-rds dot ro Te rugam sa mentionezi in titlul mailului “Java Developer”.Va rog sa fiti seriosi si sa trimiteti cv-urile voastre doar daca sunteti siguri ca indepliniti conditiile.Multumesc Quote
Active Members MrGrj Posted June 19, 2015 Active Members Report Posted June 19, 2015 Cu ce interationam? Pacat.Putea sa iasa un Job Description dragut. Quote
aelius Posted June 19, 2015 Author Report Posted June 19, 2015 Baieti, nu am compus eu mesajul. Mi-a fost dat de un prieten sa-l fac public. Cum a fost textul compus in document, asa l-am pus si aici. Quote