DiabloTM Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Salut .. Am cumparat azi un adaptor wifi smcwusb-g la mana a 2-a . Acum 2 saptamani mi s-a ars placa de retea si am zis sa imi cumpar un adaptor .. am cumparat adaptorul , l-am testat pe laptop-ul meu apoi am zis s-al bag pe pc ( cel care mi s-a ars placa de retea) numai ca atunci cand il bag imi zice Unknown device si nu il vede de nicio culoare .. La mine pe laptop il vedea in device la controale ... la asta il vede la universal seroa? bus ca Unknown device .. ce sa fac? Quote
DiabloTM Posted June 24, 2015 Author Report Posted June 24, 2015 cauta driver-ul portivitpai daca l-am testat pe laptop cu driverul potrivit .. si pe pc nu mi-l vede deloc.. Quote
behave Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Sunt soft-uri care iti exporta driver-ele instalate.1. Exporta driver-ul din laptop si apoi il instalezi in pc apoi il va vedea.2. Faci ca in avatarPS: Windows-ul vine cu un anumit set de drivere in functie de versiune, zona, etc (de asta nu il vedea la pc) Quote
fusername Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Sunt soft-uri care iti exporta driver-ele instalate.Double Driver Download - Softpedia Quote