roxorlol Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Stie careva cat costa :Acces 50 (abunament ip fix,de la rds) ?Neavand nici un serviciu de la ei.Multumesc. Quote
Sithalkes Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 (edited) 12 euro, diginet business. Ai 50 mb download/upload, ip fix, autentificare ppoe si stick date 3g moca. Eu mai am in aceea loca?ie si tv digital (39 ron), conexiune fibra optica, si un gpon ont huawei, echolife hg 865. Mi-a fost cazut in 2 ani internetul o singura data, cand a rupt un prost fibra optica, cu tot cu stalp, a intrat cu masina in stalp. Am cerut o zi pentru teste acces gb, si am renuntat la el, ai nevoie de un i7 si ssd sata3 gen samsung 840 pro sa ocupi la maxim banda, si doar cu torrentele este ful. In rest, nu se constata diferente in utilizarea zilnica.Un singur serviciu nu au vrut atunci sa-mi instaleze, plm, stau la casa si au tras aprox 200 m fibra optica + gponu.Le. La total factura, se aduna si tva. Edited June 25, 2015 by Sithalkes Quote