zebra Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Scan:Dw: https://yadi.sk/d/ALMsozBGhZFvNParola: 54321 citite in oglinda Quote
zebra Posted July 3, 2015 Author Report Posted July 3, 2015 Prea simpla parola..In loc sa multumesti tu te plangi, te crezi destept ca sti sa decodezi cu crypto si ca ai auzit sigy dar afla ca sunt altele mai complexe si nedetectabile, nemultumitule.Daca vrei sa dai bani vezi ca vinede @Worm64 Quote
papagal Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 In loc sa multumesti tu te plangi, te crezi destept ca sti sa decodezi cu crypto si ca ai auzit sigy dar afla ca sunt altele mai complexe si nedetectabile, nemultumitule.Daca vrei sa dai bani vezi ca vinede @Worm64Se pare ca nu te-a satisfacut nevasta azi-noapte, imi pare rau. Nu am zis ca sunt nemultumit de ceva, probabil delirezi, du-te la un medic. Treaba e ca, chestiile de genu pica mereu pe mana spartilor care nu merita sa le foloseasca. Probabil, dupa felul in care te manifesti, esti fericit ca ai pus mana pe asa ceva iar acum tremura inima in tine gandindu-te cate parole de metin o sa poti sa obtii. Alfel ai fi tacut din gura nu ai fi postat pt +1 atacandu-ma pe mine. Osu! Quote
zebra Posted July 3, 2015 Author Report Posted July 3, 2015 Se pare ca nu te-a satisfacut nevasta azi-noapte, imi pare rau. Nu am zis ca sunt nemultumit de ceva, probabil delirezi, du-te la un medic. Treaba e ca, chestiile de genu pica mereu pe mana spartilor care nu merita sa le foloseasca. Probabil, dupa felul in care te manifesti, esti fericit ca ai pus mana pe asa ceva iar acum tremura inima in tine gandindu-te cate parole de metin o sa poti sa obtii. Alfel ai fi tacut din gura nu ai fi postat pt +1 atacandu-ma pe mine. Osu!pai si aia nu crezi ca au facut rost de bani si nu crezi ca stiu sa desfaca un sigy? Quote
Pacpac1992 Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Cand crypteaza parola nu e bine, cand o da prea simpla nu e bine. Niciodata nu sunteti multumiti. 1 Quote
SilentPH Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 thanks for sharing but "runtime error 52"Same thing ! Quote
zetaboy Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 frumos un frate, dar parola nu în?eleg Quote
personne57 Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 ¿Cuál es el cifrar la contraseña bugatti Quote
personne57 Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Care este parola cripta Bugatti, cel care este marcat pe site-ul nu func?ioneaz? Quote